Moodagent er på vej til Android

Snart kan også Android-brugere lave musiklister ud fra deres humør. Moodagent udsendes nemlig snart til Android-platformen.

Moodagent er på vej til Android

Har du en Sony Ericsson Xperia X10, HTC Magic, Hero, Legend eller Desire – eller en anden mobiltelefon med systemet Android, kan du snart designe personlige musik-spillelister ud fra dit humør og sindsstemning.

Folkene bag den meget populære danske applikation Moodagent bekræfter overfor Mobilsiden.dk, at en Android-version er under vejs.

 – ”Vi arbejder med Moodagent til Android, der på denne platform åbner for helt nye forretningsmuligheder i forhold til Facebook, Twitter og musik-anbefalinger, og har således stor værdi for annoncører, brands, musik-udbydere og pladeselskaber. Nu skal vi blot samle de bedste partnere, så vi kan levere den bedste oplevelse til brugerne af Moodagent – og der er al mulig grund til at tro, det bliver fantastisk at være humøragent på Android”, siger stifter og medejer Peter Berg Steffensen fra Syntonetic, der står bag Moodagent.

Programmet ventes klart indenfor et par uger.

Læs også:

 – Danskere er blevet et iPhone hit
 – Fornem nominering af dansk musik-applikation

Sagen er ikke slut

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 15/4/2010 kom der flere nuancer om emnet med artiklen om HTC Desire – Smartphonen over dem alle? – mobiltest – Læs her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.