Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moodagent nu til Android

Moodagent nu til Android

Nu kan Android-ejere også få specialsyet deres spillelister efter humør med applikationen Moodagent.

Applikationen Moodagent blev oprindelig udviklet til Nokias platform Symbian, hvor den er blevet hentet af over 1 million brugere, men blev senere også en kæmpe succes på Apple iPhone, og endda nomineret til en pris for bedste applikation 2009.

Nu kan folk med en mobiltelefon med Googles styrestystem Android også få glæde af applikationen, der danner forskellige spillelister med din musik, alt efter dit humør.

Ud fra fem forskellige parameter som sensualitet, ømhed, glæde, aggressivitet og tempo laver Moodagent en spilleliste, der passer ind i dit humør lige nu.

Det er det danske firma Syntonetic, der står bag applikationen, der er smule forsinket fra udviklernes side. Allerede tilbage i april lovede udviklerne nemlig applikationen skulle være klar til Android inden for et par uger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lowkey 09-07-2010 09:47:29

Her er linket til moodagent på appbrain:
http://www.appbrain.com/app/com.moodagent.android

Husk at med appbrains nye Fast Web Installer http://www.appbrain.com/app/com.appspot.swisscodemonkeys.apppusher , kan man sende linket direkte til telefonen. Stort set som Google lovede at de ville lave til det nye marked, der skulle komme samtidigt med Gingerbread.

0 0

Om brug af cookies