Moto 360′ efterfølger klar tidligt næste år

Det er blevet hyldet af mange verden over, og nu kan Motorola snart have en efterfølger klar til Moto 360

Moto 360′ efterfølger klar tidligt næste år

Det runde smartwatch fra Motorola, Moto 360, kan se frem til at få en efterfølger inden for en overskuelig fremtid. Ordene kommer fra den chefen for Motorolas østeuropæiske afdeling ved navn Gleb Mishin.

Ved en pressekonference for russiske medier skulle Mishin have sagt, at anden generation af Motorolas smartwatch snart vil være at finde på hylderne i Rusland.

Læs også: Motorola Moto 360: Uret du ikke behøver [TEST]

Om det kommer til Rusland så hurtigt er nok lidt tvivlsomt, da russerne endnu ikke kan købe første generation eller Motorolas nyeste smartphones, men det kunne tyde på, at en præsentation er på vej.

Mishin fortæller, at version 2 af uret vil få et ændret design for at være smukkere og mere lig et ur. Det kunne betyde farvel til den sorte bjælke i bunden af uret og måske en lavere profil.

Det sidste nye i sagen

Temaet er stadig relevant. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 10/11/2014 publicerede vi en opfølgning med sagen; Moto Maxx kommer ikke til Europa – Følg det videre forløb her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..