Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto 360 efterfølger med kodenavn ‘Smelt’ på vej

Moto 360 efterfølger med kodenavn ‘Smelt’ på vej

En opmærksom udvikler har ved et tilfælde spottet en ny Android Wear enhed fra Motorola, formentlig Moto 360 efterfølgeren, detaljerne er dog sparsomme.

Motorola gjorde sig i den grad bemærket med deres runde Moto 360 ur, men efterhånden som Android Wear er blevet mere modent, er der kommet flere producenter til, Moto 360 er derfor ikke længere ene om det runde design, det er derfor ganske naturligt at det snart er tid til en Android Wear enhed i en ny version.

Indtil nu har vi ikke hørt eller set andet end en kuffert fyldt med smartwatch dele som blev lagt op på de sociale medier af en Lenovo direktør, men nu har Phandroid fået et tip fra en populær udvikler af apps, som har noteret sig at en mystisk Android Wear enhed har pinget hans Android Developer Console fra byen Mundelein - en by ikke så langt fra Motorolas hovedkvarter i Chicago, Illinois.

Enheden har angiveligt kodenavnet “Smelt” og kører Android 5.1, på hardware fronten har den en skærm med opløsning på 360x360 pixels. Det er ikke synderligt mange informationer, men det tyder på at vi snart vil se noget nyt på Android Wear fronten fra Motorola, så må tiden vise om de slipper af med den noget omdiskuterede bjælke i bunden af uret.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies