Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto 360: endnu en teaser (video)

Moto 360: endnu en teaser (video)

Endnu en kort video giver os et par glimt af Moto 360 med forskellige farver af remme.

Der er rigtig mange af os der går og venter på at se en officiel lanceringsdato på Motorolas smartwatch Moto 360. Fra tid til anden dukker billeder eller videoer op rundt omkring for at holde spændingen ved lige, i denne omgang er det produkt leder Lior Ron som fortæller lidt om hvad der inspirerede dem til at lave et rundt ur - ikke overraskende var det det traditionelle runde ur som de fandt tiltalende.

Der er ikke nogle nye informationer at vride ud fra denne video, men vi får da et kort glimt af uret og et par forskellige remme. Se videoen nedenfor.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Jensen 13-07-2014 14:44:20

Men rammer kan jo være ligemeget alle urmagere mm kan skifte den til lige den du vil have, det vi vil se er hvor tyk den er, for den ser mig noget tyk ud.

0 0
Jacob 13-07-2014 15:06:33

Ved ikke hvad du mener med rammer. Hvis det er dens rem du mener så har jeg set en artikel; mener det var her inde, som forklarede at nogle firmaer er ved at lave tynde batterier inde i selve remmen for længere levetid. Ved ikke om Moto360 har dette men det er vel en mulighed. Selve uret syntes jeg er rigtig flot. Vil bestemt overveje om jeg skal købe en. Hvis det bliver muligt at customize dem som vi så med deres konkurrence så skal jeg helt sikkert.

0 0

Om brug af cookies