Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto 360 og LG G Watch R sammenligning (video)

Moto 360 og LG G Watch R sammenligning (video)

Se de to runde smartwatches Moto 360 og LG G Watch R i en side-by-side sammenligning.

Allerede første gang vi så Moto 360 var der mange af os som i den grad savlede over det runde design, personligt kan jeg ikke forestille mig at have et firkantet ur på armen, hvilket er grunden til at hvis jeg skulle have et smartwatch, skulle det være Motorolas bud. Men med introduktionen af LG G Watch R er der nu flere om fadet, Android Central har taget et nærmere kig på begge ure.

Displayet på Moto 360 er en smule større, 1,56 tommer kontra 1,3 men opløsningen på 320x320 pixls er ens - uden det nederste felt på Moto 360 hvor der blandt andet sidder lyssensor. Dette er et punkt LG forsøger at sætte fokus på ved at påpege at de bruger hele displayet, om det er en dealbreaker for nogen må tiden vise.

Begge ure har desuden en knap på siden som kan tænde uret hvis det ikke virker blot at løfte armen.

Bagsiden vil det meste af tiden vende ned mod armen, og designet her vil måske ikke have den den store effekt på valget idet den ikke er synlig det meste af tiden, men ikke desto mindre er Motorola sluppet bedst fra designet som i mine øjne er med til at fuldende produktet.
LG G Watch R benytter den samme ladestation som LG G Watch G, Motorolas trådløse Qi opladning kræver ikke nogle synlige connectors og gør derfor bagsiden mere færdig-poleret.

Ifølge Android Central vil valget ganske enkelt falde på det ur der æstetisk tiltaler en mest, hvilket der jo ikke er noget galt i. Moto 360 ser mere slank ud hvor LG har lavet et mere traditionelt look med en forhøjet kant, prisen vil formentlig også være med til at afgøre hvilket ur der bliver mest populært, men indtil da, hvad syntes i om de to ure?

Kilde: Android Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

acidman 15-09-2014 15:50:40

Begge ure ser interessante ud - Designmæssigt synes jeg bedst om Moto 360. Der er dog flere af de første anmeldelser der indikerer, at Moto 360 ikke engang kan holde strøm til 1 dags moderat brug - det er desværre uacceptabelt :-( Er dette korrekt, er det mildest talt uforståeligt at Motorolla har valgt at acceptere dette. Jeg ser frem til flere anmeldelser af begge ure og kommende ure :-)

0 0

Om brug af cookies