Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto X er officiel - alle detaljerne

Moto X er officiel - alle detaljerne

Moto X er måske Motorolas redning – læs alle detaljerne om den netop præsenterede smartphone fra Motorola.

Motorola Moto X
Motorola Moto X

Så er Moto X langt om længe officielt præsenteret og det er den første smartphone, som er designet og produceret i USA, hvilket kort og godt gør, at selvom den kan kombineres på flere hundrede forskellige måder, så kan den sendes direkte til forbrugerne kun fire dage efter bestillingen.

Telefonen bliver tilgængelig i en masse forskellige kombinationer, hvor nærmest kun fantasien sætter grænser. Der kan vælges mellem farver, materialer og meget mere, så den enkelte forbruger kan få ”sin helt egen Moto X”.

Moto X kommer med en 4,7 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels, og er formentlig den mindste telefon med denne skærmstørrelse. Telefonens fysiske mål er 129 mm i højden og 65 mm i bredden – og tykkelsen er 5,6 til 10,4 mm på den kurvede bagside. Telefonen vejer 130 gram.

Motorola har arbejdet meget omkring batteriet og det er også derfor, at man har valgt en skærm på 720p fremfor 1080p. Motorola lover, at batteriet, på 2.200 mAh, vil kunne holde til minimum et døgns almindeligt brug.

Kameraet i Moto X er på 10 megapixels og kan optage videoer i Full-HD, samt det har fotolys. Frontkameraet er på 2 megapixels og kan ligeledes optage i Full-HD.

Foruden det, så kommer Moto X med 2 GB RAM, Motorola X8-chip (inkluderer en 1.7 GHz dual-core Snapdragon S4 + en Adreno 320 GPU samt tilpasninger fra Motorolas side af bl.a. en særlig processor der lytter til mikrofonen).

Der hvor Moto X adskiller sig lidt fra konkurrenterne er ved deres ”always on”-funktioner. Eksempelvis starter man kameraet ved at lave to hurtige ryk med hånden når man holder telefonen.

På trods af at Google ejer Motorola, så kommer telefonen ikke med den nyeste Android-version, der er fra salgsstarten af kun Android 4.2.2 på telefonen. Dog lover Motorola, at Android 4.3 kommer hurtigst muligt efter lanceringen. Ligesom telefonen også har en funktion, der gør at hvis man løfter den fra bordet, så viser den automatisk en skærm, hvor der er adgang til statusoplysningerne.

Telefonen kommer til at koste mellem 299-600 dollars på det amerikanske marked og det er i skrivende stund uvist om vi vil få denne telefon på det danske marked. Det forventes, at telefonen kommer i en ”ren” Google-udgave på et senere tidspunkt – ligesom også Samsung Galaxy S4 og HTC One er gjort.

Du kan læse nærmere om Moto X her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

søren 02-08-2013 17:43:35

Ovenpå alle disse nyheder om Moto X er det vigtigt at påpege den ikke kommer til Danmark og Europa.

0 0
03-08-2013 11:55:09

Vi kommer til at droppe det danske sprog , så vi kan få de fede mobiler ;-)

0 0
Jesper 03-08-2013 11:59:18

Android er som sådan oversat til dansk hvis det endelig var det. Ifølge Motorola kommer telefonen slet ikke Europa. Det er en skam, for den ser cool ud.

0 0
03-08-2013 12:51:00

Tænkte mere på den del af den som er stemmestyret.

0 0
MLT 02-08-2013 17:21:11

Den ser rigtig spændende og lækker ud. Jeg håber virkelig brugeroplevelsen bliver tip top, og jeg ser frem til en anmeldelse (hvis der kommer sådan en?)

Nu siger I, at den forventes at komme i en "ren" Android udgave senere, men er softwaren ikke allerede ren Android på nær de ekstra funktioner som f.eks. telefonen, der altid lytter? Interfacet ligner i hvert fald meget en ren Android synes jeg uden at være ekspert på området. :-)

0 0

Om brug af cookies