Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto X-serien forsvinder ikke alligevel

Moto X-serien forsvinder ikke alligevel

Efter lanceringen af den modulære topmodel Moto Z tydede alt på, at Moto X-serien ville være fortid. Det er dog ikke tilfældet, forsikrer Motorola.

Ud over et helt nyt design og muligheden for at tilslutte et væld af smarte moduler på den topmodel fra det Lenovo-ejede Motorola fik topmodellen også det nye navn Moto Z i stedet for det tidligere Moto X, som har været i brug siden 2013.

Læs også: Lenovo lancerer Moto Z og Moto Z Force med smarte moduler

Da Lenovo ikke nævnte et eneste ord om Moto X-serien ved sidste uges event, tydede alt på, at producenten havde valgt at droppe Moto X-serien for at erstatte den med den nye Moto Z-serie med fokus på de nye MotoMods-moduler.

Motorola: Moto X-serien forsvinder ikke

Det pludselige skift af serienavn fik hjemmesiden Android Police til at rette henvendelse til Motorola for at blive klogere på, hvad strategien er med de forskellige serier:

"Moto X er i live. For nyligt blev Moto X Force rent faktisk lanceret i flere nye markeder rundt omkring i verden. Moto X og Moto Z deler nogle glimrende kvaliteter, men i sidste ende giver de forskellige oplevelser og gør vores portefølje mere robust for forbrugere, der leder efter den perfekte smartphone til at dække deres behov. Tech-interesserede forbrugere, der leder efter smartphones med flere nye oplevelser, vil vælge Moto Z og Moto Mods."

Læs også: Lenovo lancerer Moto G4 og G4 Plus med forbedret hardware

Det ser altså ud til, at Moto X- og Moto Z-serien vil fortsætte side om side, hvor der naturligvis satses på den nye Moto Z-topmodel med de særlige bagsidemoduler. Det er svært at sige på nuværende tidspunkt hvilken plads Moto X-serien fremover får i Motorolas portefølje, da de billigere smartphones allerede er dækket godt ind med serierne Moto G og Moto E.

Måske vurderer Motorola, at der fortsat vil være plads til en ’normal’ Moto X-topmodel uden muligheden for at tilslutte de nye moduler, som vil være Moto Z-seriens salgsargument. En ting er i hvert fald sikkert: Moto X-serien forsvinder ikke lige foreløbig, som det ellers kunne tyde på i starten.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies