Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto X+1: topmobil med læderstue

Moto X+1: topmobil med læderstue

Motorola forsøger sig med nye materialer i deres kommende flagskib. Denne gang bliver det læder.

Motorola er ikke bange for at afprøve nye materialer når en topmobil skal skæres. Købere af deres nuværende Moto X flagskib, fik blandt andet 3 typer træ at vælge i mellem. I afløseren bliver paletten udvidet til at inkludere læder.

Læs også: Bambus-mobil klar fra Motorola

Den kommende Moto X+1, også rygtet til at hedde Moto X2, vil fastholde MotoMaker-konceptet. Her kan du som køber vælge hvilket materiale der skal beklæde bagsiden når du bestiller telefonen online.

Et nyligt lækket billede hos Phonearena.com viser, hvordan lædervarianten tager sig ud. Man kan allerede nu, se antydning til slitage, som med tiden vil udvikle sig til patina - forhåbentligt. Det rygtes desuden, at en denim-variant også vil finde vej til MotoMaker.

Motorola er dog ikke først med læder til smartphonen: den ære tilhører den finske luksusproducent Vertu. Prisen på over 60.000,- kroner gør dog at den ikke vil finde vej til de flestes (nu tomme) lommer.

Læs også: Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Motorolas MotoMaker er endnu ikke tilgængelig i Danmark, men siden introduktionen sidste år er konceptet udvidet til blandt andet Tyskland og England.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies