Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto Z3 Play: Dansk pris og tilgængelighed

Moto Z3 Play: Dansk pris og tilgængelighed

Motorolas skrabede udgave af det seneste flagskib, Moto Z3 Play, kommer til salg i Danmark. Se den danske pris, hvor og hvornår du kan købe telefonen her.

Foto: Motorola

Motorola har løftet sløret for flagskibet Moto Z3 og det særlige 5G-modul, som kan sættes på bagsiden af telefoner i Moto Z-serien. Ingen af disse to kommer dog til salg i Danmark, men til gengæld bekræfter Motorola nu, at den billigere smartphone, Moto Z3 Play, snart kan købes i Danmark.

Motorola oplyser til Mobilsiden, at Moto Z3 kan købes herhjemme i løbet af august måned. Den vil komme til salg hos blandt andet Elgiganten og Proshop, hvor du kan få den i farven Deep Indigo. Der er, som navnet indikerer, tale om en indigoblå variant, der er så mørk, at den næsten fremstår sort.

Læs også: Motorola lancerer flagskibet Moto Z3 og 5G-modul

Den vejledende pris i Danmark på Moto Z3 Play er 2.999 kroner, og trods en ganske konkurrencedygtig pris får du endda en gratis Power Pack Mod med i pakken. Det er et modul til alle telefoner i Moto Z-serien, som består af en powerbank med en kapacitet på 2.200 mAh. Det modul, kombineret med telefonens eget batteri på 3.000 mAh, giver altså en samlet kapacitet på 5.200 mAh - noget der næppe findes tilsvarende til en så lav pris.

Dette modul følger med, når du køber Moto Z3 Play.
Dette modul følger med, når du køber Moto Z3 Play.
Foto: Motorola

Ud over masser af batteri byder Moto Z3 Play på et moderne design med en ekstra aflang Super AMOLED-skærm på 6 tommer med et format på 18:9. Opløsningen er Full HD+ og består af 1.080 x 2.160 pixels.

Telefonen drives af en Snapdragon 636-processor fra Qualcomm, som er fra oktober sidste år. Den består af fire såkaldte Kryo 260 Gold-kerner (Cortex-A73) på op til 1,8 GHz og fire øvrige Kryo 260 Silver-kerner (Cortex-A53) på op til 1,6 GHz. Dertil er der Bluetooth 5 og Quick Charge 4.0 ombord. Den variant, der sælges i Danmark, har 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Læs også: Motorola Moto G6 Plus - Alt det mobil man har brug for [TEST]

Bagpå sidder der et to bagkameraer. Det primære er en 12 megapixel sensor med en blænde på f/1.4, som assisteres af en 5 megapixel sensor til at opnå dybdeeffekt på billeder. Foran sidder et 8 megapixel selfiekamera med en blænde på f/2.0.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies