Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Danmark undgår Googles store sparekniv

Motorola Danmark undgår Googles store sparekniv

Googles sparekniv rammer hver femte ansatte i Motorola Mobility. Motorolas danske afdeling går dog fri.

Omkring 4.000 Motorola-medarbejdere vil få stukket en fyreseddel i hånden, men de ansatte i Danmark behøver ikke at frygte Googles sparekniv. Det skriver computerworld.dk.

I dag er Motorola nemlig delt op i to selskaber - Motorola Solutions og Motorola Mobility. Det er sidstnævnte selskab, som blev opkøbt af Google og vil miste hver femte medarbejder i sparerunden, men den danske afdeling hører ind under Solutions-delen.

- "Motorola Mobility er en helt seperat virksomhed. Vi er Motorola Solutions, og der er slet ikke nogen forbindelse. For spørgsmål relateret til Motorola Mobility er du nødt til at henvende dig direkte hos dem," skriver Elvan Lindberg, kommunikationschef i Motorola Solutions, i en mail til computerworld.dk.

Det er blandt andet Tetra-radiokommunikation, stregkode-scannere og håndholdte computere, der bliver arbejdet med i Motorola Solutions Danmark.

Da Motorola Razr-smartphonen i november 2011 blev lanceret i Danmark, var det således også den nordeuropæiske portefølje-direktør Fraser King fra Motorola Mobility, som var taget hele vejen fra England for at gennemføre præsentationen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies