Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Defy+ en realitet

Motorola Defy+ en realitet

Vi skrev i sidste uge, at en efterfølger til håndværker-mobilen Motorola Defy var på vej, og nu melder Motorola officielt ud omkring Defy+.

Tidligere har specifikationerne kun været på rygtebasis, men nu er der en officiel pressemeddelelse ude fra Motorola omkring efterfølgeren til håndværker-mobilen Defy. Og ganske som rygterne forudsagde, så bliver navnet Defy+.

Defy+ har 3,7 tommer touchskærm med Gorilla Glas, en 1 GHz single-core processor, den er vandtæt, og kører med Android 2.3 (Gingerbread) tillagt MotoBlur-brugerfladen.

Motorola har produceret en mobiltelefon, som kan overleve en kraftig regnbyge, en dag på stranden og dens hårdføre materiale gør Defy+ til den perfekte 'træningsmakker', skriver Motorola.

Telefonen har et 5 megapixelkamera med blitz, digital zoom med autofokus, og understøtter microSD kort på op til 32GB.

Motorola Defy+ vil ifølge pressemeddelelsen komme på markedet i Asien, Europa og Latin Amerika i det tidlige efterår.


Læs også:
 - Her er Motorola DefyForrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hans 20-12-2011 09:01:22

Jeg er indehave af en defy i lidt over en mdr nu og den skal bare lige genstartes et par gange om ugen da den hænger ved at tage batteriet ud hurra for dette, foto er noget skidt, Havde en LG gt540 før og den er desværre hurtiger på alle måder en del at det software som kan køre på LG virker ikke på Defy unden den skal genstartes "Jeg har testede samme software på andre mobil enheder hvor det fungere. Motorolas software er noget skidt, bare lige så er i da advaret.

0 0
Ida 13-10-2011 23:51:45

Noget nyt om datoen??

0 0

Om brug af cookies