Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Droid Razr Maxx kommer til Europa

Motorola Droid Razr Maxx kommer til Europa

Motorola er i dag på det europæiske marked med flere modeller, i dag bringer de endnu en. Mød her Droid Razr Maxx.

Til venstre den nye Droid Razr Maxx, til højre den originale Droid Razr.
Til venstre den nye Droid Razr Maxx, til højre den originale Droid Razr.

Motorola er i Danmark ikke et indarbejdet mobilprodukt, som eksempelvis Samsung er.

Men de har alligevel tre markante produkter på markedet, nemlig Motorola Motoluxe, Motorola Defy+ og Motorola Droid Razr. Sidstnævnte får nu en bror, nemlig Droid Razr Maxx.

De ligner hinanden på mange områder både det ydre og indre. Udvendigt er mobilen blevet 1,89mm tykkere end Droid Razr og er nu oppe på 8,99 mm.

Indvendigt ses der heller ikke stor forskel. Her er der sparet lidt på front kameraet der på Droid Razr er på to megapixels, mens Droid Razr Maxx må nøjes med 1,3 megapixels. Samtidig er den interne hukommelse skrumpet ind til 8 GB, fra 16 GB på den originale model.

Men det er ikke for sjov mobilen er blevet tykkere, den har nemlig fået sig et kæmpe batteri på hele 3.300 mAh, hvilket giver den op til 17,6 timers tale.

Designmæssigt har telefonen samme træk som dens bror, og holder sig til stilen.

Motorola har ikke kunne udtale sig om Droid Razr Maxx kommer til Danmark men hvis den gør, forvent da at se en telefon der kan holde strøm længere end nogen anden smartphone på det danske marked.

Motorola har lavet en video med Droid Razr Maxx som kan ses herunder:

Læs Mere:
- Motorola præsentere nyt tilbehør

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 15-04-2012 15:05:36

Absolut bedste smartphone! Når det kommer til specs lander den et sted i midten af bunken, med dens 1.2 dualcore, men i virkeligheden, er Razr Maxx bare den hurtigste og mest flydende SP til dato! Læg dertil materiale- og byggekvalitet som ikke er set magen, samt et ordentlig batteri, der gør at du kan nøjes med en ladning hver 2. dag. Motorola er i særdeleshed foran alle andre, og Motoblur fungerer rigtig godt med ICS, selvom en del bloatware er pre-installeret.

Det eneste der bør holde folk fra denne, og købe HTV One X istedet, er vel designet, som jo altid vil være en smagssag. Jeg synes Motorola skiller sig ud på det ellers kedelige mobilmarked, og også der vinder den i min verden.

Jeg kan også anbefale den lillesøsteren, den almindelige Droid Razr, som er ligeså smooth og hurtig. Dog skal den lades hver 6-10 time alt efter brug, og det er en dealbreaker i min verden.

Jeg håber virkelig for danskerne, og for udbuddet og konkurrencen i Danmark, at Razr Maxx lander på hylderne, så der kan komme lidt modspil til de ellers så fine Samsung og htc topmodeller. I øjeblikket er LG og Apple langt bagud, så dem regner jeg ikke som deltager på markedet pt.

0 0
Villiam 04-04-2012 21:43:17

udskiftning af batteri og bagcover, så har maxx været her længe ;) og 400kr er MEGET

0 0
Villiam 04-04-2012 21:43:43

billegere end at købe en ny mobil :)

0 0

Om brug af cookies