Motorola Droid X – Android-topmodel fra USA

Kamera på otte megapixels, HD-videooptager, høj skærmopløsning, mulighed for TV-shows og film og Android 2.2. Mød Motorola Droid X.

Motorola Droid X – Android-topmodel fra USA

Det seneste halve år har Motorola haft pæn stor succes på hjemmemarkedet i USA med modellen Droid, der i Europa kaldes Milestone.

Efter at have døjet med styrtdykkende markedsandele, blev Droid/Milestone et vendepunkt, for den amerikanske mobilproducent.

I denne uge sendes så efterfølgeren ud, sammen med mobiloperatøren Verizon. Navnet er på den nye model er Motorola Droid X.

Der er tale om endnu en topmodel baseret på Google Android 2.1, og Motorola lover endda gratis opgradering til Android 2.2 med understøttelse af Adobe Flash 10.1, senere på sommeren.

Udover 1 GHz processor og 8 megapixels kamera med dobbelt LED fotolys, nævnes videokamera der kan optage i HD (720 p / 30 fps) som en af mobiles hovedfeatures.

Målt i pixels er Droid X på niveau med forgængeren (854 x 480 px) men skærmstørrelsen er forøget fra 3,7 til 4,3 tommer.

Netop skærmen skal være med til at sælge mobilen. Fx kan der hentes film (video on demand) via tjenesten Blockbuster On Demand og Verizon tjenesten V CAST giver mulighed for at hente TV shows til mobilen.

Motorola Droid X kan desuden tilsluttes et fladskærms-TV via den indbyggede HDMI-udgang.

Udover at fungere til både 3G-netværk og trådløst netværk, kan Droid X også dele sin egen internetforbindelse, så op til fem trådløse enheder kan komme på nettet. Mobilen kan simpelthen fungere som trådløs internetrouter.

Selvom Droid X ser spændende ud, forventes den ikke at komme på det danske marked.

Link:
 – Se Motorolas produktside om Droid X

Læs også:
 – Web-TV: Test af Motorola Milestone

Se video: Første kik på Droid X

Sidste nyt om motorola

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden gik et skridt videre. 12/5/2010 gik vi videre og publicerede et indlæg omkring Motorola flipper ud! – Det videre forløb i sagen finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..