Motorola flipper ud!

Du kan her se de nye billeder af Motorola's nye hippe mobil.

Motorola flipper ud!

Mange i Danmark har måske glemt at Motorola er mobilproducent, men der er lækket billeder på nettet af en ny hip mobiltelefon fra Motorola.

Billederne viser en kvadratisk telefon, som har et QWERTY-tastatur der kan flippes ud på en anderledes måde end vi ofte ser. Navnet på telefonen skulle være Motorola FlipOut.

FlipOut skulle eftersigende henvende sig til ungdommen med fokus på sociale netværker, og kan hente opdateringer fra alle tjenester.

Den har Android OS 2.1 som styresystem, men Motorola har personliggjort det og lagt deres eget menusystem Motoblur ovenpå.

Ifølge rygterne har FlipOut en 2,8” skærm, en 700 MHz processor, kamera med 3,1 megapixel og en internhukommelse med lagringsplads.

FlipOut skulle ramme de amerikanske butikker i juni måned, og vi skal nok ikke gøre os nogen forventninger om at se FlipOut på det danske marked. 

Efterfølgende om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden har bragt sagen videre. 30/4/2010 gik vi videre og publicerede historien; Flot Droid-salg giver Motorola comeback – Forstættelsen i sagen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her.