Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola gør dansk comeback

Motorola gør dansk comeback

Efter flere år i kulden, er hæderkronede Motorola tilbage hos de danske teleoperatører.

Motorola er tilbage i varmen hos de danske teleoperatører
Motorola er tilbage i varmen hos de danske teleoperatører

For mange er Motorola nærmest synonymt med mobiltelefoni. Selskabet der i sin tid dominerede telefonsalget og opfandt mobiltelefonen har dog døjet med overgangen til smartphonen.

Under Lenovos ledelse er det hæderkronede brand ny i færd med at genopbygge sin danske tilstedeværelse ved, for første gang i årevis, igen at blive tilgængelig hos de danske teleoperatører.

Fra næste uge indleder selskabet et samarbejde med YouSee og Fullrate der begge tager den prisvenlige Motorola Moto E4 på hylderne. Vejledende udsalgspris bliver 1.199 kroner.

”Motorola er tilbage i Danmark! Vi er et Lenovo firma, og en del af Lenovo Danmark. Motorola som mobil brand har en særlig stærk arv, mange danskere havde en Motorola som deres første mobil telefon, og i dag er der mange danskere som stadig kender Motorola. Brandet er synonymt med hardware i høj kvalitet, value for money, og ikke mindst konstant innovation. Vi er super begejstrede over at bringe Motorola tilbage og få danskerne til at sige Hello Moto igen, og jeg kan love at vi har meget nyt og spændende på vej” siger Motorolas landechef Thor Gøtz til mobilsiden.dk.

Se også:  Motorola inviterer til afsløring af Moto Z2-topmodel

Motorolas stærke kort

Med sit comeback, satser Motorola på mange af de kvaliteter, der i sin tid kendetegnede brandet, såsom holdbarhed, stabilitet, funktionalitet og stil. Kvaliteter, der samtidig får et pift med unikke features til smartphone-alderen i form af eksempelvis avanceret låseskærm og modulære designs.
.
Fremover vil producenten garantere at softwaren bliver en ren Android-oplevelse, med regelmæssige opdateringer af både Android-version og sikkerhedsopdateringer. He lover selskabet, at Moto Z samt Moto X vil få mindst to større opdateringer, mens den billigere Moto G vil få mindst en større update.

Softwaren på Moto vil samtidig krydres med små greb, der øger anvendeligheden af telefonen, med blandt andet kvikadgang ved låseskærmen og gestures der åbner funktioner med et eller to vrik med hånden.

"Vi er stock Android, en helt ren Google oplevelse – tilføjet muligheden for at benytte vores Moto Experiences (2 karatehug tænder lommelygte, 2 vrid med håndleddet tænder kameraet fra slukket tilstand, one-nav knap giver mere real-estate på skærmen med navigation via fingeraftryks læseren, mulighed for aflæsning af diverse beskeder uden at skulle åbne mobilen mv. – flere nye Moto Experiences er på vej) som man selv kan vælge at slå til eller fra”, forklarer Thor Gøtz.

Helt unikt for selskabet bliver dets satsning på modularitet i Moto X og Moto Z-serierne. Her understøtter telefonerne de såkaldte ’Mods’ der på magnetisk vis slutter sig til telefonerne og giver nye muligheder såsom 10X zoomkamera, filmprojektor, kæmpebatteri eller stor stereolyd fra JBL.

Se også:  Motorola lancerer Moto E4 og E4 Plus med enormt batteri

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies