Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola inviterer til event i New York City den 25. juli

Motorola inviterer til event i New York City den 25. juli

Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag den 25. juli, for der holder Motorola en event i New York City, hvor Moto Z2 og Moto X4 ventes at blive afsløret.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

For en lille måned siden var en invitation fra Motorola angiveligt blevet lækket, men der viste sig ikke at være hold i oplysningerne. Der fandt nemlig aldrig en event sted den 27. juni som vist i invitationen.

Læs også: Billede lækket: Her er den nye Moto Z2 Force

Nu er den dog god nok, for Motorola har netop udsendt en invitation til en event i New York City, som ’du ikke vil gå glip af”. Det kommer til at ske om lidt over to uger - helt præcist tirsdag den 25. juli. Som en del af invitationen har Motorola sendt nedenstående billede:

Bliver Moto Z2 og Moto X4 afsløret?

Det store spørgsmål er naturligvis, hvad der er i vente fra den Lenovo-ejede producent. Der er to kommende smartphones fra Motorola, der kandiderer til at blive vist frem ved eventen. Først og fremmest har vi endnu til gode at se de to topmodeller Moto Z2 og Moto Z2 Force. Motorola har allerede offentliggjort Moto Z2 Play, men de to egentlige topmodeller lader endnu vente på sig. Der skulle altså være en rimelig god chance for, den ene eller begge af disse bliver afsløret sidst på måneden.

Dertil må der også ventes at blive afsløret de sidste Moto Mods-moduler, som kan monteres på bagsiden af alle smartphones i Moto Z-familien. Motorola har allerede selv afsløret en række af disse, men der er fortsat en håndfuld moduler, som ikke er blevet offentliggjort på Motorolas egen hjemmeside. Disse kunne også sagtens blive afsløret ved eventen.

Læs også: Motorola lancerer fem nye Moto Mods til Moto Z-familien

Den anden smartphone, som muligvis bliver offentliggjort den 25. juli, er Moto X4. Den velkendte Moto X-serie har i længere tid set ud til at vende tilbage i form af en fjerde generations Moto X – nu kaldet Moto X4. Billeder og specifikationer er allerede blevet lækket, og her ventes den at komme med en 5,2” Full HD-skærm, en Snapdragon 630-processor, 3/4 GB RAM, 32/64 GB lagerplads, et 16 megapixel kamera og et batteri med en kapacitet på 3000 mAh.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies