Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola KRZR og RIZR får 3G

Motorola KRZR og RIZR får 3G

Motorola har offentliggjort billeder af to mobiltelefoner, som bliver efterfølgerne til KRZR K1 og RIZR Z3. Begge de nye modeller er med 3G.

Motorola Razr Maxx V6 Ferrari
Motorola Razr Maxx V6 Ferrari

Motorola har nu afsløret billeder af to nye mobiltelefoner, som højst sandsynligt bliver lanceret officielt på 3GSM-messen i Barcelona.

Fælles for de to modeller er, at de begge er opgraderinger af velkendte Motorola-modeller. Opgradraderingen består i, at modellerne har fået 3G.

Den ene er det to nye 3G-telefoner fra Motorola har fået navnet KRZR K3 og er en videreudvikling af flagskibet KRZR K1. Billederne er den nye model viser, at den er udsyret med et ekstra kamera til videosamtaler lige under hovedskærmen, hvilket er en tydelig indikation på, at modellen har 3G.

Præcis hvilken type kamera, der er tale om til videosamtaler, ved vi ikke. Men efter alt at dømme er det i VGA-kvalitet. Det almindelige kamera til fotografering er på to megapixel, ligesom hos KRZR K1.

Om den nye model har andet nyt under solen end 3G, afslører Motorola ikke. Den overraskelse må vi have til gode til 3GSM-messen.

RIZR Z8

Det er ikke kun KRZR, der får sig en lillebror. Også slider-modellen RIZR Z3 får sig en efterfølger ved navn Z8.

Så vidt vi kan se af Motorolas egne billeder, har også RIZR Z8 et kamera til videosamtaler. Yderligere specifikationer må vi have til gode til den formelle lancering.

Kilde: Motorola og Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies