Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola lancerer ny Moto Hint-øresnegl

Motorola lancerer ny Moto Hint-øresnegl

Motorola er klar med en ny, forbedret version af den lille og diskrete Bluetooth-øresnegl, Moto Hint, med 70 % bedre batteritid.

Den lille øresnegl, Moto Hint, er nu udkommet i en ny og forbedret udgave.
Den lille øresnegl, Moto Hint, er nu udkommet i en ny og forbedret udgave.

Moto Hint er en lille gadget, som er Motorolas bud på et Bluetooth-headset eller en -øresnegl, og nu er en ny, forbedret udgave landet i butikshylderne.

Læs også: Motorola Moto Hint - trådløst in-ear headset

Motorola har dog ikke været ude med pressemeddelelser eller andre nyheder for at offentliggøre lanceringen af den nye Moto Hint-øresnegl. Firmaet har faktisk været ganske tavse, hvor det nye produkt i stedet er spottet i den store amerikanske butikskæde, Best Buy, af opmærksomme købere.

Den nye Bluetooth-øresnegl, som kun kan parres direkte med din Moto X eller Droid Turbo, fungerer som lydkanal fra telefonen på en relativt diskret måde, og nu er den ifølge brugeren Josue Joseph på Google+ endnu bedre.

70 % bedre batteritid og nye ørepropper

Den har således fået en endnu bedre pasform med bløde ørepropper i silikone i stedet for en hård plastikskal. Batteritiden er forøget drastisk fra de tidligere 10 til nu 17 timer, så du kan snakke løs på farten hele dagen og ikke kun den halve.

Læs også: Motorola inviterer til event i næste uge

En tilføjelse til den nye Moto Hint er brugen af støj- og vindreducerende teknologi, så du får en krystalklar lydkvalitet leveret til modtageren af eksempelvis telefonopkald. Det hele holdes forbundet til Motorola-smartphonen med en ny Bluetooth 3.0 EDR-forbindelse, som leverer data med endnu hurtigere datahastigheder.

Til sidst er prisen på den nye Moto Hint ”kun” $129,99 svarende til 900 kroner i modsætning til $149,99 eller 1.030 kroner, som den første kostede, da den udkom. Indtil videre kan den dog kun erhverves i USA. Den gamle model kan dog godt købes få steder i Danmark, men hvornår den nye finder vej, er endnu uvist.

Det forventes, at Motorola afslører den nye Moto Hint fuldstændigt ved den store event, der finder sted om præcis en uge.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies