Motorola lancerer Turbo oplader

Få hvad der svarer til 8 timers batteritid på blot 15 minutter med denne nye lader der også virker til andre mobiler end Motorolas.

Motorola lancerer Turbo oplader

Motorola har i USA lanceret deres Turbo Charger som ved hjælp af Qualcomm’s Quick Charge 2.0 teknologi kan levere 8 timers levetid på den nye Moto X på blot 15 minutter.

Indtil videre kan den ikke købes herhjemme, men er prissat til 35 dollars (~200,- DKK). Ifølge Android Central som har fået fingrene i en oplader, er den noget større end den lader der følger med telefonen ved køb.

Det er desuden interessant at opladeren skulle virke til andre telefonmodeller som er udstyret med Qualcomm’s Quick Charge 2.0 teknologi, dette er blandt andet HTC One M8, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z2 og Z3 og en række andre telefoner og tablets.

Det forudsætter naturligvis at hardwareproducenten aktiverer denne feature fuldt ud skriver Qualcomm, imens Motorola påpeger at lade hastigheden falder jo mere strøm der er på batteriet, den bedste ydelse får man altså hvis batteriet er næsten tomt.

Med en kompatibel telefon, kan Motorola-laderen sende en større spænding som med det rette kredsløb, kan omdannes til hurtigere opladning. Man kan dog fint benytte opladeren med telefoner som ikke understøtter Qualcomm’s Quick Charge 2.0, så benyttes en standard spænding og intet sprænger i luften.

Kilde: Android Central

Sidste nye om historien

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 5/9/2014 fulgte redaktionen op med sagen; Motorola Moto Hint – trådløst in-ear headset – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.