Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola-løfte: Vil ikke nedprioritere Danmark

Motorola-løfte: Vil ikke nedprioritere Danmark

Nu er det slut med at lancere gamle modeller på det danske marked, lyder det fra Motorola, som lover Danmark en plads forrest i teknologi-bussen.

Når Motorola lancerer nye smartphones og tablets, skal danskerne ikke vente længe på muligheden for at få produktet i hænderne.

Sådan lyder løftet fra Frazer King, som er portefølje-direktør for Motorola i Nordeuropa.

Da selskabet for få måneder siden offentliggjorde, at den såkaldte Atrix-smartphone snart ville være tilgængelig i Danmark, var det allerede en gammel telefon i USA, hvor opfølgeren Atrix 2 stod klar i kulissen.

Den situation har Motorola imidlertid ikke tænkt sig at gentage.

- "Atrix er otte måneder gammel, og folk i Danmark vil have den nyeste teknologi – og de vil have den så hurtigt som muligt. Derfor var det frustrerende for os, at vi ikke kunne bringe den hertil, da vi lancerede den i Tyskland og Storbritannien. Selvfølgelig taler danskerne engelsk, men de vil have softwaren på deres eget sprog, og det tog os noget tid at få på plads," forklarer Fraser King til mobilsiden.dk.

- "Nu har vi fået sprogpakkerne klar, så lige så snart et produkt bliver tilgængeligt i Storbritannien eller i USA, kan vi også bringe det hertil. Måske vil der gå en måneds tid, men man vil ikke se den samme forskel som ved Atrix."

Forrest i teknologi-bussen

Motorolas nyeste skud på stammen - den såkaldte Razr-smartphone - er netop blevet lanceret i Danmark.

I USA kan man købe en udgave med understøttelse til LTE-netværket, som ofte bliver omtalt som 4G, men foreløbig må danskerne kigge langt efter en Razr med adgang til det lynhurtige, mobile internet.

- "Problemet er, at LTE-teknologien ikke er den samme i USA som i Danmark," siger Frazer King.

Han fastholder dog, at Motorola har et godt øje til det danske marked, når det handler om at udrulle ny teknologi.

- "Man kan godt forestille sig, at Danmark vil blive et af de markeder, hvor vi vil være ret hurtige og aggressive med hensyn til den nyeste teknologi. Operatørerne arbejder eksempelvis hårdt på deres LTE-netværk her i landet, og det kunne godt være et eksempel på en teknologi, som vi gerne vil rykke på."


LÆS OGSÅ: "Her er dansk pris og frigivelse for Motorola Razr"

LÆS OGSÅ: "Motorola ikke inde i varmen hos teleselskaberne"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 13-11-2011 12:59:31

Ja det er utrolig, at man ikke kan blive ening om fælles fodslag.

Vi har global handel, men kan ikke bruge vores mobiltelefon global længere, da man ikke bruger fælles standard, som før i tiden.

0 0
Robert 12-11-2011 11:04:54

Hvid det nu bare var Samsung eller Nokia der var kommet med den udmeldelse, så vi slap for de "billige" versioner af high-end modellerne med f.eks kun 16gb lagring eller uden NFC. Motorola er ikke rigtig en producent jeg ser som den næste mulige jeg køber en smartphone hos.

0 0
Hussam El-khawaga 11-11-2011 23:52:02

Jeg savner virkelig high tech android har som droid 3 som har slider keyboard.
Jeg ved der er xperis pro og htc desire z. Men de erkkan ikke sammenlignes med droid 3. Så jeg håber vi snart ser en duel core med slider keyboard.

0 0

Om brug af cookies