Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola med Ferrari og Beckham

Motorola med Ferrari og Beckham

En Ferrari-udgave af Motorola Z8 er på vej til Danmark. Det samme gælder V9 og V8 Lux, som bliver promoveret af David Beckham, og blandt andet inkluderer 18 karats guld.

Så er det sikkert. Ifølge Motorola kommer den amerikanske producent med en limited edition af Z8 i Ferrari-design.

Mobilen kommer i Ferraris varme røde farve, og vil indeholde lækkert Ferrari-materiale. Selve designet ser ikke ud til, at være ændret, men man kan ikke være i tvivl om inspirationen fra Ferrari.

Z8 Ferrari har indtil videre kun været i Europa i et enkelt eksemplar. Ironisk nok lå den i hænderne på tidligere Formel1-verdensmester Mika Hakinen - som selv kørte for Ferraris konkurrent.

Beckham er klar med V9 og V8 Lux

Motorola har forlænget deres sponsoraftale med David Beckham, så den tidligere Manchester United-stjerne vil være Motorola Brand Ambassadør i 2008.

Becks vil i Danmark fokusere på promoveringen af V9, som ifølge Motorola er verdens hurtigste mobil, og V8 Lux, som kommer i 18 karats guld.

V9 kommer med en 500MHz processor, og arbejder især hurtigt med video, tv, internet og musik. Telefonen vil ligeledes have en trykfølsom farveskærm.

V8 Lux har også en trykfølsom farveskærm, og kommer i et lækkert design med 18 karats guld og slangeskind. Et lækkert Bluetooth-headset vil medfølge med mobilen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies