Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola med i kampen mod AIDS

Motorola med i kampen mod AIDS

Med en specialdesignet knaldrød RAZR går Motorola ind i kampen mod AIDS. I samarbejde med det engelske projekt PRODUCT RED forsøger producenten at samle penge til bekæmpelse af sygdommen i Afrika.

Den nye version af RAZR ved navn MOTORED er en specialdesignet udgave af flagskibet RAZR. Som der ligger i navnet er modellen knaldrød, og den nye model er Motorolas aktive bidrag til kampen mod AIDS.

For hver solgt MOTORED går 10 engelske pund til projektet ”PRODUCT RED”, som arbejder for bekæmpelse af AIDS i Afrika, og som U2 forsangeren Bono er en af forgangsmændene for.

Og faktisk er det ikke kun telefonen, der tjener penge til det velgørende formål. Det forholder sig nemlig sådan, at en række engelske teleoperatører er gået med ind i projektet og bidrager til fonden med en procentdel af indtjeningen på både taletid, SMS og anden trafik fra de specielle MOTORED telefoner.

PRODUCT RED blev lanceret i januar 2006 af Bono og Bobby Shriver som et projekt, der skal få store virksomheder til at bidrage aktivt i kampen mod AIDS. Udover Motorola tæller samarbejdet på nuværende tidspunkt prominente brands som Emporio Armani, Gap og American Express.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies