Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola mister indtjening

Motorola mister indtjening

Mere omsætning, mindre indtjening. Sådan ser det ud for Motorola sammenlignet med tredje kvartal sidste år. Omsætningen er steget med 17 procentmens indtjeningen er faldet med 45 procent.

Salget af Motorolas RAZR telefoner er tydeligvis stagnerede. De har i forhold til 3 kvartal sidste år mistet 45% indtjening.
Salget af Motorolas RAZR telefoner er tydeligvis stagnerede. De har i forhold til 3 kvartal sidste år mistet 45% indtjening.

Motorolas resultat for tredje kvartal ser umiddelbart noget sløjt ud. De sælger ikke så mange telefoner som de regnede med, og deres indtjening er faldet med hele 45 procent.

Dette kan ikke siges at være acceptabelt for verdens andenstørste producent af mobiltelefoner. Længe har de levet på populariteten af deres Razr model, men det lader til at hypen omkring denne model er ved at stilne af.

I alt har Motorola omsat for 65 milliarder kroner i tredje kvartal. Sammenlignes dette med tredje kvartal sidste år, er det trods alt en stigning på 17 procent. Dog havde analytikere regnet med en omsætning på 71,4 milliarder. Altså mangler de godt og vel 9 procent for at leve op til målet.

Nedgangen skyldes ifølge topchef Ed Sander, at man ikke har fået solgt så meget udstyr til trådløst netværk i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Men en anden grund kunne være at vi ikke har set særlig meget nyudvikling fra Motorolas side, efter de lancerede Razr modellen. Bevares, vi afventer da stadigvæk at kunne købe deres nye modeller RIZR, KRZR og RAZR MAXX. Men indtil videre har vi ikke set så meget til dem. (læs om de nye modeller her)

Den stilstand der har været hos Motorola, mærker de nu på deres egne salgstal.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies