Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Moto X afløser titter frem i benchmarks

Motorola Moto X afløser titter frem i benchmarks

Et nyt flagskib fra Motorola er på tegnebrættet og dukker op i test-applikationen

Motorola Moto X tegnede en anden vision for hvad et flagskib anno 2013 skulle indeholde. Hvor storproducenter som Samsung, LG, Sony satsede på større skærme og den hurtigste indmad til den mobil følgesvend gik Motorola under Google regi andre veje. En dyb software integration af Googles tjenester og et kompakt, men brugertilpasset ydre, tegnede Moto X.

Læs også: Motorola Moto X+1 på vej

Nye tal fra grafiktest-applikationen GFXBench, tyder nu på at en ny high-end enhed fra Motorola lurer i horisonten. Test-enheden går under kodenavnen XT912A indtil videre men røber at Motorola pønser på at byde ind med direkte konkurrent til toppen af Android.

Den lækkede enhed er udstyret med 5,2 tommer Full HD skærm, en Snapdragon 800 processor på 2,3 gigahertz, 2GB RAM og 24 GB lagerplads. På softwarefronten er Motorola deres Google DNA tro, ved at anvende den kommende 4.4.3 version af Android.

På kamerafronten vil man mødes af 12 megapixels og 2 megapixels på fronten. Videodelen kan dog ikke bryste sig af 4K optagelse som man finder hos de nyeste flagskibe fra Samsung og Sony.

Hvornår den egentlige enhed vil se dagens lys er endnu uvist, men en lancering i slutningen af foråret eller tidlig sommer vil harmonere med sidste års lancering af Moto X.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies