Motorola opkøb nær – massefyringer på vej

Google har snart alt på plads, og Motorola er så godt som deres, men hvad med de 19.000 medarbejdere? Fyringer på vej?

Motorola opkøb nær – massefyringer på vej

Der er gået længe siden Googles annoncering af Motorola købet til 65 milliarder kroner, men nu er tingene ved at falde på plads og Motorola ejes snart 100 procent af Google.

Men hvad skal der ske når Google har Motorola i sin hule hånd? Det er flere medier allerede begyndt at spå om, og resultatet er ikke i Motorolas favør.

Ifølge Techcrunch.com, så har Google tænkt sig at fyrre op imod 30 procent af medarbejderne, hvilket vil betyde at mere end 5.500 medarbejder står til at miste jobbet.

Google afskedigede allerede tilbage i oktober 2011, 800 Motorola medarbejdere og har før i forbindelse med opkøb fyret medarbejderne i firmaet de opkøbte.

Samtidig forventes det at Googles opkøb bliver endelig godkendt i løbet af denne uge og dermed vil Motorola blive en fuldendt del af Google.

Efterfølgende om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 21/5/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med et indlæg om Motorola undlader Android 4.0 opdatering til flere enheder – Den videre historie om temaet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.