Motorola præsenterer Android-mobil

Den nye, Android-baseret QWERTY-telefon fra Motorola har fokus på sociale tjenester. Analytikerne er ikke begejstrede.

Motorola præsenterer Android-mobil

Motorola har præsenteret en Android-baseret smartphone, der skal hjælpe selskabets mobildivision tilbage på rette køl. Det skriver digi.no.

Mobilen kommer til at hedde Cliq i USA, mens resten af verden skal spørge efter Motorola Dext. Skærmen er 3,1″ stor, og specifikationerne tæller blandt andet et fem megapixels-kamera, GPS, Wi-Fi og specielle klienter til diverse sociale netværk og mailtjenester.

Derudover skulle det være mulighed for at slette data fra telefonen, hvis den bliver forlagt eller stjålet.

Ifølge Reuters.com har analytikere ikke den store fidus til Motorolas Android-mobil, der forventes at komme på markedet i fjerde kvartal i år.

– “De vil formentlig kannibalisere Motorolas eget telefonsalg og formentlig ikke give en kæmpe stigning i markedsandele,” lyder det blandt andet fra Ed Snyder fra Charter Equity Research.

På nuværende tidspunkt melder historien ikke noget om prisen på Cliq/Dext.

Seneste tilføjelse i sagen

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. 14/5/2009 gik vi videre med en historie med fokus på Rygte: Motorola bag ny Android mobiltelefon – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..