Motorola Razr Maxx – snart til salg i Danmark

Motorola frigiver nu endnu en mobil i Danmark, Razr Maxx med voldsom batteritid er snart i butikkerne.

Motorola Razr Maxx – snart til salg i Danmark

Motorola forsøger sig stadig på det danske marked, derfor har de netop annonceret at Razr Maxx snart kommer til landet.

Motorola mener det alvorligt med Razr Maxx, nu skal det være slut med en mobil der løber tør i løbet af dagen. Mobilen her giver dig, med et kæmpe batteri på 3.300 mAh, strøm nok til at kunne se film i 15 timer i streg, eller snakke i telefon i mere end 17 timer på én enkelt opladning.

I vores anmeldelse af lillebroren til Razr Max fik telefonen god omtale med sig, lige på nær området omkring batteriet, her var Lene B. ikke tilfreds.

Motorola Razr Maxx – fronten

Det har Motorola åbenbart taget til sig, og lanceret Razr Maxx, men selvom batteriet er blevet større, er tykkelsen stadig fornuftig.

Mobilen har nu en tykkelse på 8,99 mm, hvilket ikke er voldsomt i forhold til mange andre mobiler på markedet med langt lavere batterikapacitet.

Derudover byder Razr Maxx på følgende specifikationer:

– 1.2 GHz dual-core processor

– 4,3 tommer Super AMOLED Advanced skærm med Gorilla Glas

– 540 x 960 pixel opløsning

– 1 GB Ram og 16 GB intern hukommelse der kan udvides med MicroSD

– 8 megapixels kamera med autofokus

– 130,7 x 68,9 x 8,99 mm og vejer 145 gram

Motorola Razr Maxx kommer på markedet med Android 2.3.6 men opgraderes i løbet af andet kvartal af 2012 til Android 4.0 lover Motorola.

Mobilen er tilgængelig fra flere danske teleselskaber og telebutikker fra midten af maj måned. Den vejledende udsalgspris vil være 3.799 kroner i butikkerne.

Se en præsentationsvideo af Motorola Droid Razr herunder.

Sidste opdatering af historien

Historiens videre forløb. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 2/5/2012 tunede vi igen ind på emnet med artiklen Det går ned ad bakke for Motorola – Du finder den her. Få også seneste nyt om sagen her..