Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola undlader Android 4.0 opdatering til flere enheder

Motorola undlader Android 4.0 opdatering til flere enheder

Motorola er ikke de hurtigste til at opdatere sine enheder til Android 4.0. Nu ser flere ud til at blive ladt i stikken.

Motorola har flere produkter på det danske marked, og ingen af dem har endnu set Android 4.0 opdateringen melde sin ankomst.

Motorola melder ud at opdateringen er på vej, men også at flere enheder må se i øjnene at de ikke får Androids seneste version.

Motorola har nemlig for få dage siden revideret listen over opdateringer til deres enheder, og som det ser ud nu, er det kun Motorola Razr, og Motorola Xoom WiFi MZ604, og Motorola Xoom 2 der får Android 4.0 Ice Cream Sandwich opdateringen i år.

Dermed får flere andre modeller som Defy Mini, Defy Mini+ og Motoluxe ikke opdateringen til Android 4.0, og må blive på Android 2.3 Gingerbread resten af deres levetid.

Se den komplette liste herunder, eller gå ind forbi Motorolas hjemmeside og se nærmere detaljer om din enhed.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 21-05-2012 11:06:14

Det var vel også forventet.. Listen er den lille EMEA, og der er jo ret beset ikke mange Motorola mobiler der lander på vores hylder. Jeg går ud fra, at alle deres mid- og high-end smartphones bliver fint opdateret til ICS i Amerika, hvis ikke det allerede er sket. Herhjemme har vi jo kun fået topmodellen samt den lille skod-Defy.

0 0

Om brug af cookies