Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola vil fortsat lave high-end smartphones

Motorola vil fortsat lave high-end smartphones

Selv om den billige Moto G er blevet en stor success, vil Motorola fortsætte med at lave high-end telefoner i stil med Moto X.

På trods af den store success Motorola har haft med den billigere Moto G, så er de på ingen måde færdige med at blande sig på high-end telefonmarkedet fortæller lederen for Motorolas software division Steve Horowitz.

Motorola ønsker i den grad at fortælle at gode telefoner kan fås til overkommelige priser, men helt færdige med flagskibs telefoner er Motorola ikke, Steve mener i al fald at topmodeller er nødvendige som værktøj for at få tiltrukket opmærksomhed.

“Hvis vi havde sendt Moto G på markedet alene, ville den sandsynligvis ikke have været lige så populær” fortæller Steve og mener at Moto X har formået at skabe den omtale der skal til for at hive folk til fadet, og derefter lade dem få nogle af de fordele Moto X har, i en billigere Moto G version.

“Vi vil derfor til stadighed skubbe grænserne for high-end innovation fordi det er vigtigt for forbrugerne at have noget at stræbe efter i de højere luftlag” fortæller han. Det giver ganske god mening i hvert fald, og det betyder desuden at vi i år kommer til at se efterfølgeren til Moto X der skal konkurrere imod flagskibs telefoner fra de andre producenter.

Kilde: TechRadar

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies