Motorola X: Den første smartphone du selv kan designe

I en reklamekampagne i amerikanske aviser, teaser Motorola med en mobil fremstillet i USA og som "man selv kan designe".

Motorola X: Den første smartphone du selv kan designe

Motorola X er på ingen måde en hemmelighed, det blev bekræftet tilbage i maj hvor vi fik af vide, at den “snart ville komme”.
Nu har Motorola indrykket en reklame i fire store amerikanske aviser som fremhæver tre interessante elementer.

Mest opsigtsvækkende er det, at der i reklamen står at telefonen er “designet af dig”. Hvad der præcis skal lægges i det vides ikke, kan brugeren designe telefonen ydre, eller er det så omfattende at man kan få lov til at skræddersy specifikationerne også?

Desuden ses det ny farverige Motorola logo, og det pointeres i reklamen, at telefonen er samlet i USA.

Det virker efterhånden som om vi er meget tæt på en lancering, og med dette reklamefremstød er min nysgerrighed i den grad pirret.

Se reklameteksten her.

OPDATERING – designet af dig:
Ifølge ABC News (som angiveligt har nogle kilder der er bekendte med proceduren) kan Motorola X bestilles i et antal af farver eventuelt med forskellige farver til for- og bagside.
Desuden kan man bestille en indgravering af tekst eller navn og uploade et billede som vil være præ-installeret som baggrund på telefonen.

Motorola skulle derefter være klar til at levere telefonen i løbet af et par dage – i USA selvfølgelig.

Kilde: The Verge

Efterfølgende om temaet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 28/6/2013 fulgte redaktionen op med en artikel der belyste emnet Motorola DVX – Googles bud på ultra-lowend smartphone – Artiklen finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.