Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorolas foldbare telefon må nøjes med mellemklasse-chipset

Motorolas foldbare telefon må nøjes med mellemklasse-chipset

Ligesom alle de andre, har Motorola også en foldbar telefon i støbeskeen. Nu er de første specifikationer på telefonen dukket op.

Foto: YouTube.com (TECHCONFIGURATIONS)

Vi kan vist med sikkerhed sige, at foldbare telefoner og 5G bliver de primære samtaleemner i 2019. Både Samsung og Huawei har offentliggjort deres foldbare telefoner, og masser af andre producenter rygtes på vej med lignende enheder.

Læs også: Rygte: Motorola RAZR bliver genoplivet med foldbar skærm

Et af de mere interessante rygter, er genkomsten af Motorola Razr. Da Razr første gang så dagens lys tilbage i 2004, fik Motorola enorm succes med serien, der solgte omkring 180 millioner enheder på verdensplan. Det var selvfølgelig før Android og iPhone. Sidenhen har Motorola forsøgt at genoplive Razr-brandet, dog uden nogen nævneværdig succes. Nu tyder det så på, at Razr får endnu en chance.

Der florerer allerede tonsvis af rygter, der peger på en foldbar telefon fra Motorola, som får Razr-navnet i et eller andet omfang. Nu smider XDA-developers brænde på rygtebålet, med hvad de mener specifikationerne bliver, på Motorolas tilbagevendende klaptelefon.

Læs også: Motorolas foldbare mobil er på vej

Indtil videre er alle de kommende foldbare enheder, både annoncerede og på rygtebasis, udstyret med et flagskibschipset af en eller anden art. Og efter det rygtede prisskilt på 1.500 dollars, hvilket svarer til 9,900 danske kroner, var den klare formodning da også, at Motorola Razr ville få Qualcomms seneste chipset, Snapdragon 855. I følge XDA-developers er virkeligheden dog en anden. De mener at den kommende telefon må nøjes med et mellemklasse-chipset, i form af Snapdragon 710, hvilket ikke umiddelbart indbyder til så voldsom en pris.

Her er et overblik over de forventede specifikationer:

  • Processor: Qualcomm Snapdragon 710
  • RAM: 4/6GB
  • Lager: 64/128GB
  • Batteri: 2.730mAh
  • Primære display: 6,20" - 876 x 2.142
  • Sekundære display: Ukendt - 600 x 800
  • Farvevalg: Hvid, sort og guld
I videoen herover findes et godt bud på, hvordan telefon kan komme til at se ud.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies