Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mozilla frigiver content blocker til iOS

Mozilla frigiver content blocker til iOS

Focus by Firefox er en content blocker fra Mozilla til Apples Safari browser.

Når du surfer rundt på nettet, bliver du fulgt og tracket. Det sætter spørgsmål ved dit privatliv og sløver din mobil, tablet eller computer, skriver Neowin.

Løsningen har været at finde i desktop applikationer til computere, men til mobiltelefoner har det været mere sløjt med samme funktionalitet.

Nu har Mozilla, der laver browseren Firefox, udviklet en løsning til Apples iOS. Ikke til Firefox, men til Apples Safari browser, hvilket selvfølgelig lyder en smule besynderligt. Forklaringen er dog, at Firefox gerne ville lave denne funktionalitet til deres egen browser i iOS, men på grund af begrænsninger for tredjeparts browsere, har det ikke været muligt at udvikle.

Læs ogsåFirefox klar til iPhone og iPad

Med Focus by Firefox, får du samme muligheder som ved private browsing, og applikationen bruger desuden open-source blocklister fra Disconnect.

Derfor kan brugerne definere, hvilke trackere der ønskes blokeret, som for eksempel reklamer, analytics og sociale medier. Alt sammen for at blokere uønsket indhold, og sætte mere fart på enheden.

Download Focus by Firefox fra App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies