Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MSN Messenger og Hotmail på 3-mobilen

MSN Messenger og Hotmail på 3-mobilen

3 og Microsoft har indgået en aftale som betyder, at MSN Messenger og MSN Hotmail bliver tilgængelige på 3-mobilen.

Inden længe kan man bruge MSN Messenger og Hotmail på sin 3G-mobil, hvis man er kunde hos 3. Selskabet har nemlig lige indgået en aftale med Microsoft om tjenesterne.
Inden længe kan man bruge MSN Messenger og Hotmail på sin 3G-mobil, hvis man er kunde hos 3. Selskabet har nemlig lige indgået en aftale med Microsoft om tjenesterne.

Kommunikationstjenesterne MSN Messenger og MSN Hotmail bliver nu tilgængelige via 3-portalen. Det betyder, at mennesker verden over – herunder også danskerne – får bedre muligheder for at kommunikere via deres 3G-telefoner.

Aftalen mellem 3 og Microsoft gør det muligt for 3 at tilbyde selskabets kunder adgang til MSN Hotmail og MSN Messenger fra en browser eller en præinstalleret softwareklient.

Herved kommer man som kunde hos 3 til at kunne kommunikere med venner og bekendte via en MSN Messenger eller Hotmail platform tilsvarende den, man kender fra sin computer.

MSN Messenger har i dag på verdensplan 205 millioner brugere, mens MSN Hotmail har 230 millioner aktive e-mail-konti. MSN Hotmail og Messenger bliver tilgængelige for mere end fire millioner 3-kunder i hele verden i landene Danmark, Sverige, Storbritannien, Irland og Østrig. Med tiden er det planen, at tjenesterne skal udvides til endnu tre lande.

Dem som allerede bruger MSN Messenger på computeren ved, at det er en nem og hurtig måde at kommunikere med venner og bekendte på. Med tjenesten på 3-mobilen kan man nu også tale med vennerne – selvom man ikke lige sidder hjemme foran computerskærmen.

Samtidig har man mulighed for at tjekke, sende og slette e-mails fra sin Hotmail konto på togturen via 3-mobilen.

Senere på året vil 3 endvidere tilbyde deres brugere Windows Live Messenger og Windows Live Mail, som er to af Microsofts spændende næste-generations kommunikationstjenester. Disse tjenester forbinder brugeren til de personlige relationer og den information, der har størst interesse.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies