Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mulig iPhone 6C fanget på fotos

Mulig iPhone 6C fanget på fotos

Billeder af, hvad der formodentlig er Apples kommende 4 tommers, iPhone 6C er sluppet ud. Designet vil ikke overraske.

Det er ikke alle der så med lige milde øjne, da Apple i efteråret 2014 vragede det kompakte 4-tommer format i deres iPhones. Men det lader til, at Apple snart har noget til dem der mener, at småt er godt.

Rygtemøllen svirer nemlig fortsat, om en ny Apple-linje i selskabets smartphone-portefølje. Og med lækkede fotos af hvad der mest af alt ligner i miniklon af iPhone 6, giver det mere vand på den rygtemølle.

Det er det franske nyhedsblog NoWhereElse, der har sluppet billederne løs. Ægtheden af disse er dog ikke til at verificere, men bloggen har tidligere ramt plet med mange af deres lækkede fotos.

En rendering af Apples mulige line-up til foråret 2016
En rendering af Apples mulige line-up til foråret 2016
Foto: nowhereelse.fr

Designet overrasker ikke

Forestiller du dig en iPhone 6 som er krympet i vask, kommer du ret tæt på at beskrive hvordan den formodede iPhone 6C vil se ud.

Den vil arve det samme bløde alu-design fra sin storebrødre, og den vil dermed bevare de afrundede kanter fra iPhone 6/6S modellerne. Det betyder også, at den udskældte bule til kameraet igen er at træffe.

Se også: Nye detaljer om den kommende iPhone 6c dukker op

Ligeså stærk som sine storebrødre

Hvor Apples tidligere C-model, iPhone 5C, var en billigere variant af den afgående iPhone 5, menes der ikke at være sparet på den kommende C’er.

Processoren vil være den samme bomstærke A9-processor fra iPhone 6S, med 2GB RAM og fra 16GB lagerplads. Batteriet er oplyst til at rumme 1.642 mAh – kun 4 procent mindre end i iPhone 6S.

Touch-ID vil også være at finde, men det er mere uvist hvorvidt iPhone 6S særlige 3D-Touch teknologi vil finde vej til det lille lærred.

Læs også: Apple iPhone 6S - den fremtidssikrede iPhone [TEST]

Kommer til april

Der er fortsat ingen officielle udmeldinger om hvornår den lille iPhone vil få debut. En lancering i april måned, sammen med et nyt Apple Watch, vil dog flugte med hvad uofficielle kilder hidtil har peget på.

Se også: Teleselskab: iPhone 6c på 4" lanceres i april 2016

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies