Mulig skuffende præstation i iPhone 6

Et benchmark viser tilsyneladende, at iPhone 6 ikke vil få en større forbedring over iPhone 5S på præstationen

Mulig skuffende præstation i iPhone 6

Der er dukket et screenshot op fra appen Geekbench, som tilsyneladende stammer fra en iPhone 6, og det viser, at det ikke er de store forbedringer, man skal forvente til iPhone 6, hvis man kigger på motorkræften.

Scoren fra Geekbench er på 1633 for en enkelt kerne og 2920 for alle kerner, og det siger jo i sig selv ikke meget, men sammenlignet med iPhone 5S er forbedringerne ikke store, da den scorede 1306 og 2348.

Læs også: Apple livestreamer iPhone 6 event

Springet fra iPhone 5 til 5S var til sammenligning betydeligt større, da den scorede 710 og 1275. Altså næsten en fordobling fra 5 til 5S, men sådan går det måske ikke denne gang.

Det skal dog siges, at denne test er kørt med processoren på 1,38GHz, og det er noget mindre end de 2GHz mange regner med iPhone 6 vil have, og derfor kan det være en prøvetelefon, der har en lavere gearing end det endelige produkt vil have.

Læs også: Apple iWatch får NFC

Om dette holder stik finder vi ud af senere i dag klokken 19.00 dansk tid, og du kan selvfølgelig følge med i vores live-dækning af Apples event her.

iPhone 6 Geekbench

Seneste nyt i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 2/9/2014 var der nyt om emnet i en artikel der drejer sig om Kom tæt på iPhone 6 – Den videre beretning kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..