Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MummyWrap beskytter gravides fostre mod mobilstråling

MummyWrap beskytter gravides fostre mod mobilstråling

En top til gravide kaldet MummyWrap beskytter fostret mod mobilstråling.

Der hersker meget uenighed om, hvorvidt mobilstråling er skadeligt. Mobilstrålingen skulle angiveligt påvirke celledelingen og forårsage fejl, der kan føre til kræft hos voksne.

Hvis mobilstråling er skadeligt, vil det være mere skadeligt for fostre end for voksne, da fostre netop gennemgår hyppige celledelinger. Et firma har udviklet MummyWrap, som skulle beskytte fosteret mod mobilstråling.

MummyWrap er en top, som kan bæres alene eller under andet tøj. I stoffet er der vævet en sølvtråd ind, som efter sigende skulle kunne reflektere strålingen og derved beskytte fostret. Selvom "sølvstoffet" i sig selv skulle være behageligt at have på, har producenten dog lagt et lag af bomuld og polyester på yder- og inderside. Samtidigt er MummyWrap designet så den kan udvide sig over maven i takt med at denne vokser.

MummyWrap kan bestilles på www.mummywraps.com til 69.95 dollars og leveres indenfor to uger. Toppen findes i 7 forskellige størrelser fra S til 4XL, og der findes samtidig en god beskrivelse af størrelsernes mål ved hofte, bryst og skulder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies