Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Music Edition af Nokia 5500 Sport

Music Edition af Nokia 5500 Sport

Musik er for alvor kommet på dagsordenen hos Nokia. Producenten har netop annonceret, at også sportsmodellen 5500 nu kommer i en spændende musikudgave.

På et pressemøde i Finland offentliggjorde Nokia i dag, at sportsmodellen 5500 kommer i en ny, forbedret Music Edition.

Den nye udgave har et 512 MB microSD- hukommelseskort med plads til 375 sange, en fitness-bæresnor, cykelholder og et farvet sports-headset.

Bæresnoren gør det muligt at have telefonen om livet eller om armen, så man har styr på den, når man træner. En spændende tilføjelse, som forhåbentlig virker bedre end den upraktiske og klodsede plasticholder, som fulgte med til den første model.

Med i pakken til 5500 Music Edition følger også et anatomisk fremstillet headset, som muliggør håndfri samtale og musik.

Den nye udgave af sportsmodellen har en såkaldt Music Manager-funktion, der muliggør musikoverførsel fra computeren i flere forskellige digitale musikformater.

Nokia 5500 Sport Music Edition kan skifte mellem forskellige tilstande ved et enkelt tryk på en knap; en telefon-tilstand til samtale, en musik-tilstand til at slappe af eller få energi til og en sports-tilstand, der kan hjælpe til at yde lidt mere under træning.

Music Edition af 5500 Sport ligger nu klar i butikkerne til en cirkapris på 2600 danske kroner uden tilskud og moms.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies