Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musik på mobilen med Nokia og MTV

Musik på mobilen med Nokia og MTV

MTV og Nokia indleder nu et langsigtet samarbejde, hvis overordnede tema er unge, musikmobiler og download af musik.

MTV og Nokia indleder nu et langsigtet samarbejde, hvis overordnede tema er unge, musikmobiler og download af musik.
MTV og Nokia indleder nu et langsigtet samarbejde, hvis overordnede tema er unge, musikmobiler og download af musik.

Samarbejdet mellem Nokia og MTV er en langsigtet investering, som har til formål at give begge parter bedre indsigt i unges mobil- og musikvaner. Problemstillingen er at finde ud af, hvordan unge mennesker bruger deres mobiltelefon – blandt andet i forhold til download af musik.

Både MTV og Nokia ved, at mobilen er blevet en underholdningsenhed, som bruges til alt – lige fra at høre musik og optage video til at sende SMS og flirte.

”Mobiltelefonen bliver et mere og mere vigtigt redskab i de unges liv. Ikke bare som et kommunikationsværktøj, men også som en underholdningsenhed til at høre musik på, flirte med, indspille små videoer eller til at se TV på. MTV tilbyder underholdning, hvor de unge befinder sig, og derfor bliver samarbejdet med Nokia som verdens førende mobiltelefonproducent meget spændende”. Det udtaler Tobias Mannheimer, som er forretningsudviklingschef for MTV Networks Nordic.

Eftersom mange mobiltelefoner i dag tilbyder en Mp3-funktion, er der mange unge, der bruger deres mobil som musikafspiller i stedet for en særskilt Mp3. Hos Nokia er det især N-serien, der kan tilbyde musikafspillere, som er på højde med de gode Mp3-afspillere.

De første skridt i samarbejdet mellem Nokia og MTV fandt sted i maj måned med salget af en særlig Nokia N70 Black MTV Limited Edition med specielt udvalgt indhold fra MTV i begyndelsen af maj. Via MTVs musikdownloadings-site, MTV Music Shop (www.mtve.com), kan mobilbrugeren downloade hele musikalbum til sin mobiltelefon. En voucher, som giver adgang til at downloade et album gratis indgår også i Nokia N70 MTV Limited Edition pakken. Desuden er der på telefonen allerede pre-loaded indhold fra MTV, f.eks. videoklip fra MTVs største programmer og screensavers.

”Unge er en vigtig målgruppe for Nokia, og MTV er den bedste samarbejdspartner vi kan få i Skandinavien, når det gælder kendskab til unge og musik. Nokia leverede omkring 80 millioner musikafspillere sidste år, hvilket gør os til verdens største leverandør. Sammen med MTV kan vi kortlægge behov og efterspørgsel hos vores unge og utrolig vigtige publikum”. Det siger Sigurd Leth, chef for Nokia Multimedia Norden om producentens samarbejde med MTV.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies