Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musik trådløst fra mobilen til stereoanlæg

Musik trådløst fra mobilen til stereoanlæg

Sony Ericssons Bluetooth Music Receiver MBR 100 gør det muligt at spille den musik, du har gemt på din mobiltelefon, via eksempelvis stereoanlæggets højtalere uden nogen form for ledninger eller kabler.

Med den nye Bluetooth Music Receiver MBR 100 fra Sony Ericsson, kan du spille musik i hifi-kvalitet ved at slutte din receiver til dit stereoanlæg eller til bilanlægget.

MBR-100 fås med to forskellige kabler, et RCA-kabel og et kabel med 3,5 mm stik, så det kan passe ind i næsten ethvert slags anlæg, hvad enten det er i bilanlægget eller i hjemmet.

Det vil sige, når først din mobiltelefon er blevet parret med MBR-100, så skal du blot være indenfor dens rækkevidde og acceptere den automatiske invitation på displayet i din telefon. Derefter kan du spille lige så højt, som du ønsker.

Når musikken bliver spillet igennem telefonen, kan du bruge denne som en slags fjernbetjening med funktionerne play, pause og videre til næste nummer.

MBR-100 har et genopladeligt batteri. Den vejer 19,1 gram og har en størrelse på 78 x 26 x 14 mm. Den er sort og den har en levetid på op til 12 timer og en standby tid på 300 timer. MBR-100 kan bruges med såvel Sony Ericsson telefoner som med andre telefoner. Den vil være tilgængelig i butikkerne fra første kvartal i 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies