Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musikbutik på mobilen fra TDC

Musikbutik på mobilen fra TDC

12 kroner pr sang. Det er prisen for hits i TDC nye mobile musikbutik, der netop er præsenteret. Kun kunder hos TDC har adgang.

I dag løftede TDC sløret for selskabets nye, avancerede musikbutik på mobilnettet ved navn TDC Musik Live. Det skete på et pressemøde i København.

Den nye musikbutik er fuldt integreret med TDC’s eksisterende musikbutik på nettet, men vi kan også forvente et antal nye funktioner.

For eksempel kan musik, som man har købt via mobilen, frit downloades til computeren og omvendt. I den forbindelse vil filstørrelse og lydkvalitet automatisk blive tilpasset, alt efter om musikken skal afspilles på mobilen eller computeren.

Prisen for at downloade sange er den samme i begge butikker. I skrivende stund koster det otte kroner per hit, mens man samtidig betaler fire kroner per sang for selve datatafikken.

TDC's satsning på musikken skyldes, at især de unge i stigende grad er begyndt at bruge mobilen som musikafspiller. Med den nye løsning er det meningen, at man lynhurtigt skal kunne downloade yndlingssangen, mens man er på farten.

Der er adgang til musikbutikken fra TDC mobilportal Fly. Du skal være kunde hos TDC for at få adgang til Fly. Kunder hos de teleselskabe, TDC leverer netværk til, har ikke adgang til tjenesten. Det vil sige, at kunderne hos eksempelvis Unotel og Telmore ikke har adgang. Om de får det på e senere tidspunkt er endnu ikke afgjort.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies