Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musikmobil i450 fremvises

Musikmobil i450 fremvises

Lækker slider musik smartphone fra Samsung. Navnet på mobilen er i450, og den er ifølge Samsung dedikeret til musikelskere.

Den kommende musikmobil i450 fra Samsung fremvises den 16/17. oktober ved et stort anlagt show i London arrangeret af Symbian organisationen. Ligesom nogle af Nokia-modellerne har i450 Symbian som styresystem, så det bliver spændende at se, hvordan modtagelsen af den bliver. Yderligere vil det blive interessant at følge, om den kan konkurrere med Symbian smartphones fra Nokia.


På mobilsiden har vi tidligere skrevet om modellen:

Det er en lækker slider, som kan slides både op og ned. Når den slides op, kan man foretage opkald samt skrive sms'er. Når den slides nedad, aktiveres mp3-afspilleren. Derudover har den også et touchpanel, som benyttes til at styre mp3-afspilleren.


Når du bevæger dig rundt i menuerne, hvor mobilen er sammenklappet, skal mobilen holdes i en horisontal stilling. Derigennem får du et super godt overblik over de forskellige muligheder.


Mp3-afspilleren har indbygget digital ICEpower-forstærker, som er fra B&O, og desuden understøtter den de fleste musikformater. Det vil sige, du kan vælge at høre musik både med og uden høretelefoner.

Derudover er der FM-radio med RDS i mobilen, og Samsung i450 er desuden udstyret med en slags track-id, som vi kender det fra Sony Ericsson, så mobilen kan finde artisten bag et nummer, ved blot at høre et udsnit af en sang. Dette er dog kun såfremt, sangen allerede er inde i musikdatabasen. Så efter min mening er det ikke den helt store hjælp.


Samsung i450 har et 2 megapixels kamera, og med dens VGA-kamera er det muligt at føre videosamtaler. Mobilen har en intern hukommelse på 40 MB, men der muligt for at udvide denne med det medfølgende 1GB microSD-kort.

Desuden har i450 bluetooth, 3G og HSDPA. Derved kan du surfe ret hurtigt på nettet med din mobil. Hastigheden er op til 3,6 Mbps.


Mobilen kommer i farvene hvid og blå metallic. Den forventes at lande på det europæiske marked, her i oktober måned - så den er lige om hjørnet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies