Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musikstreaming et hit på jobbet og under træning

Musikstreaming et hit på jobbet og under træning

Danskerne bruger musik forskelligt – men ny undersøgelse viser, at de der har musikstreaming benytter det mest på job og til træning.

De personer, som benytter streaming-tjenester oftest, benytter dem i højere grad mens de træner og er på arbejde. Det viser en ny undersøgelse, som er lavet af Respons Analyse for musiktjenesten WiMP.

Undersøgelsen er foretaget i andet kvartal i år og viser, at 33 procent af danskerne foretrækker, at lytte til musik når der ryddes op. Næst flest hører musik når de er på arbejde, her har hele 24 procent svaret, at musikken hjælper dem gennem arbejdsdagen.

Der høres også musik i de danske hjem under madlavningen, her har 20 procent svaret, at de lytter til musik. Kun tre procent af danskerne foretrækker, ifølge undersøgelsen, at høre musik mens de har sex.

 - ”Vi ser rigtigt mange brugere, som tilpasser deres playlister efter anledninger og stemninger. Det er tydeligt, at folk er meget bevidste om, at den rigtige musik øger deres motivation og præstation," siger Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP.

Foruden, viser undersøgelsen, at de danskere, som har adgang til en streamingtjeneste i højere grad lytter til musik, mens de træner og når de er på arbejde.

I alt deltog cirka 3.000 nordmænd, svenskere, danskere, tyskere og polakker i undersøgelsen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 31-07-2013 12:15:13

Fordi robotterne insisterer på at betale for den mainstream musik der alligevel er gratis I radioen (altså de nøjagtigt same sange) og... fordi robotterne skal have noget I ørene hver eneste gang noget disciplinært skal gennemføres.

Arbejde, workout, bus, metro, skole....

0 0
hellas7 31-07-2013 12:52:06

?

Siger du at streaming er en eller anden form for propaganda?

0 0
Alfix 31-07-2013 13:35:19

Næhh, men det er en disciplin af repetativ natur, akkurat som alt andet "mainstream".

0 0
hellas7 31-07-2013 20:17:04

dine påstande er helt tossede. Som om folk der hører musik på jobbet eller når de træner er robot-mennesker der ikke kan gøre noget uden musik.

Hvad "alt andet mainstream" skulle dække over kan jeg ikke sige, men musik er bestemt ikke udelukkende mainstream (pop er, men det ligger vel også i navnet)

0 0

Om brug af cookies