Musikstreaming et hit på jobbet og under træning

Danskerne bruger musik forskelligt – men ny undersøgelse viser, at de der har musikstreaming benytter det mest på job og til træning.

Musikstreaming et hit på jobbet og under træning

De personer, som benytter streaming-tjenester oftest, benytter dem i højere grad mens de træner og er på arbejde. Det viser en ny undersøgelse, som er lavet af Respons Analyse for musiktjenesten WiMP.

Undersøgelsen er foretaget i andet kvartal i år og viser, at 33 procent af danskerne foretrækker, at lytte til musik når der ryddes op. Næst flest hører musik når de er på arbejde, her har hele 24 procent svaret, at musikken hjælper dem gennem arbejdsdagen.

Der høres også musik i de danske hjem under madlavningen, her har 20 procent svaret, at de lytter til musik. Kun tre procent af danskerne foretrækker, ifølge undersøgelsen, at høre musik mens de har sex.

 – ”Vi ser rigtigt mange brugere, som tilpasser deres playlister efter anledninger og stemninger. Det er tydeligt, at folk er meget bevidste om, at den rigtige musik øger deres motivation og præstation,” siger Thor Martin Jensen, talsmand for WiMP.

Foruden, viser undersøgelsen, at de danskere, som har adgang til en streamingtjeneste i højere grad lytter til musik, mens de træner og når de er på arbejde.

I alt deltog cirka 3.000 nordmænd, svenskere, danskere, tyskere og polakker i undersøgelsen.

Temaets videre forløb

Temaet er stadig relevant. mobilsiden fulgte op på sagen. d. 26/7/2013 fulgte vi artiklen op med et indlæg omkring emnet Spil musik fra din Android-enhed via SonosKlik her for artiklen.. Seneste nyheder om Musik kan du læse her..