Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musikstreaming kan blive dyrere

Musikstreaming kan blive dyrere

Det bliver i fremtiden dyrere at være kunde hos musikstreaming-tjenesterne, mener ekspert. Der bliver også færre tjenester.

Musik ”on demand” har over et stykke tid været populært, og intet tyder på, at kunderne vil tilbage til traditionelle musikkøb.

På den lange bane er der kun plads til få globale spillere på dette marked, og koncerner som Spotify og Napster, er parate til at smide milliarder af dollars i denne forretning, skriver DR Nyheder.

- TDC Play og YouMusic integreres med Sono

Niels Bjørn-Andersen fra Copenhagen Business School fortæller til DR, at sådan er det at køre de store globale internet-forretninger. Han peger på, at jo senere konkurrenterne kommer ind på markedet, jo vanskeligere er det at tage markedsandele.

Strategien er at skaffe sig så mange kunder som muligt, fordi folk vil være der hvor deres venner er, hvilket tiltrækker endnu flere og gør det lettere at holde konkurrenter væk.

- Deezer klar med dansk musikredaktion

Processoren forventer over tid en eller to globale musiktjenester, der udover egen tjeneste, også udbyder whitelabel-produkter, hvilket i sidste ende kan betyde højere priser for musikken.

- Apple og Spotify har stjålet radioen

Lokale tjenester som f.eks. TDC Play, vil dermed kunne købe hele infrastrukturen, og efterfølgende tilbyde det til egne kunder, i eget navn.


Læs også:
- Test: Parrot Zik headset
- Sound Blaster er klar med nye powerheadsets

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 02-07-2013 00:18:49

Telefonerne har så meget intern hukommelse, og ekstra SD-kor også, man kan have det meste af sit eget musik på mobilen, og undskyld hvem gider at høre 18milioner forskellige nummer... eller hvad de nu påstår de har.. jeg har selv ca. 200 CD, de kan nemt ligge på 32GB SD-kort.
Hvorfor betale i dyre domme for Streaming, via Play, spil, nabster, øjster eller hvad fanden de nu hedder... de der penge pumper selskaber, der er da stadig også fri online musik så som danmark.fm. eller på danske DR (DAB programmerne) som vi i forvejen betaler medie License til.

0 0
Hans Jákup Danielsen 28-06-2013 13:08:05

TPB er ikke død endnu...

bliver det dyrt, så skifter folk bare tilbage til ulovligt igen...

0 0

Om brug af cookies