Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musikstreamingtjenesten Deezer klar til danskerne

Musikstreamingtjenesten Deezer klar til danskerne

Streamingtjenesten Deezer vil satse på det danske marked og er klar med et musikkatalog med mere end 20 millioner numre.

Den globale musikstreamingtjeneste Deezer satser nu på det danske marked og vil give danskerne den bedste musikoplevelse på smartphone, computer og tablet.

Deezer har et komplet musikkatalog med mere end 20 millioner numre og der kommer hele tiden nye til.

Der er desuden mere end 50 musikredaktører i forskellige lande, som laver skræddersyede playlister og radiokanaler til det enkelte land. Det er planen, at Danmark inden for kort tid får sin egen musikredaktør. Deezer er netop nu tilgængelig i mere end 182 lande verden over.

Deezer har fokus på det danske marked, da det anses for at være et marked som har et kæmpe vækstpotentiale.

 - "Vi er stolte af at kunne byde vores danske publikum inden for til et bredt musikkatalog udvalgt af vores egne musikredaktører. Med Deezer vil danskerne få mulighed for at lytte til både internationale navne så vel som lokale kunstnere. Desuden indeholder Deezers musikkatalog sjælden musik fra hele verden. Rigtig mange danskere bruger smartphones og internet i deres hverdag, og vi tror på, at danskerne vil være meget interesserede i den måde, vi tilbyder musik på," siger Axel Dauchez, Administrerende direktør for Deezer, i en pressemeddelelse.

Det koster 99 kroner om måneden, at få ubegrænset musik på bærbare computere, tablets, iPhones og Android-telefoner med Premium+ servicen – der også understøtter offline-lytning. For 49 kroner om måneden kan man få ubegrænset musik på en computer – når denne er tilsluttet internettet.

Du kan komme i gang med Deezer med en gratis version, hvor du får ubegrænset brug i en måned – efterfølgende vil denne gratis lytning være begrænset til 2 timer om måneden.

Med Deezers gratis applikation kan musikken nydes både på Android, iPhone og Windows telefoner, samt tablets.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies