Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Musiktjenesten SoundCloud understøtter nu Chromecast

Musiktjenesten SoundCloud understøtter nu Chromecast

Hvis du bruger musiktjenesten, SoundCloud, på din Android-smartphone, kan du nu sende musikken over på det store anlæg med Chromecast-understøttelse.

Efter den seneste opdatering kan du høre musik fra SoundCloud gennem din Chromecast.
Efter den seneste opdatering kan du høre musik fra SoundCloud gennem din Chromecast.

Den populære tjeneste til gratis streaming af musik og lydfiler, SoundCloud, opruster nu sin Android-app med understøttelse for Googles Chromecast-teknologi.

Med få klik i appen kan du nu aktivere afspilning til Chromecast, så det foregår gennem dit store tv og formentlig større lydanlæg også.

Chromecast er bygget op om den såkaldte Google Cast-streamingteknologi, og det betyder også, at det kan lade sig gøre at bruge SoundCloud på fjernsyn med Android TV som styresystem og højttalere med Google Cast til lyd indbygget fra eksempelvis LG, Sony og Denon.

Læs også: Få 3 måneders gratis Deezer Premium+ med Chromecast

”I denne opdatering introducerer vi forbedringer af ydelsen og rettelser af fejl. Vi har også integrereret med Chromecast, som kan lade dig streame SoundCloud til din Chromecast og andre Cast-understøttede enheder såsom Android TV og højttalere,” skriver firmaet i Play-butikken.

Sådan ser integrationen af Chromecast ud i SoundCloud-musikappen. (Foto: 9to5google.com)
Sådan ser integrationen af Chromecast ud i SoundCloud-musikappen. (Foto: 9to5google.com)

Med SoundCloud køreklar med Chromecast er der næsten kun den største spiller, Spotify, tilbage, som pure nægter at implementere teknologien grundet sin egen konkurrende løsning, Spotify Connect.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvorvidt SoundClouds iPhone-app får samme understøttelse som Android-appen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies