Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ”Must have”-app til den ”eksamens-ramte” gymnasieelev

”Must have”-app til den ”eksamens-ramte” gymnasieelev

Eksamen står for døren og en ny applikation er snart klar til at hjælpe skoleeleverne med at strukturere og planlægge forløbet.

Eksamener er kulminationen på et læringsforløb, hvor elevens evne til at præstere på dagen er afgørende for at opnå det bedste resultat og få en positiv oplevelse af eksamensforløbet.

Nu er applikationen ”Optimal Eksamen” snart klar til at hjælpe eleverne målrettet med at strukturere og planlægge forløbet – både før, under og efter den enkelte eksamen.

Optimal Eksamen er den første applikation, der guider eleven fra start til slut i et eksamensforløb lige fra læseperioden, under eksamen og med evalueringen efterfølgende.

Usikkerheden kommer ofte til udtryk når eleverne ikke kan danne sig et overblik over pensum og strukturere deres forberedelse, sætte sig op til de forskellige eksamensformer og styre deres egen nervøsitet.

Så er alt dette også et problem for dig, så kan du få hjælp i ”Optimal Eksamen”. Du kan downloade applikationen i begyndelsen af maj måned 2013. Læs nærmere om applikationen her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies