MWC: ASUS FonePad med 7″ skærm

Ny 7" tablet fra ASUS bliver med Intel Atom chip.

MWC: ASUS FonePad med 7″ skærm

Asus har netop introduceret ASUS Fonepad med en 7 tommer skærm. Den nye store tablet, som også kan benyttes som telefon, bliver med en Atom Z2420 processor fra chipgiganten Intel.

Styresystemer er Android 4.1 og skærmen er af IPS typen, der giver flotte og klare farver, selvom man kigger på skærmen fra en skæv vinkel. Opløsningen er 1280×800 pixels.

Batteritiden er opgivet til omkring 9 timers brug, hvis man afspiller Full-HD video, som skal skaleres til skærmens opløsning.

På forsiden er der et 1,2 megapixels kamera, og på bagsiden et 3 megapixels kamera med autofokus.

Selve designet er domineret af de rå metallook på bagsiden, som unægteligt leder tankerne hen på en iPad Mini. Og bagsiden må være vigtigt, når ASUS har udsendt hele fem billleder af bagsiden og kun to billed af forsiden i selskabets pressemeddelselse.

ASUS FonePad har indbygget 3G med HSPA+ og der er også mulighed for at foretage telefonopkald via de indbyggede mikrofoner med støjdæmpning.

FonPad kan leveres i to versioner med henholdsvis 8 og 16 GB lagerplads. Der er SD kortlæser, så man selv kan udvide lagerpladsen med op til 32 GB.

ASUS FonePad bliver endvidere leveret med en række ASUS produktivitets-applikationer, som gør det let at multitaske, skrive noter og redigere Microsoft Office dokumenter. Med i pakken er også 5 GB lagerplads “i skyen”, så man kan gemme dokumenter på internettet.

ASUS FonePad kommer på markedet i marts måned og prisen starter på €219 8 GB modellen. Prisen på 16 GB modellen er ikke offentliggjort endnu.