Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MWC: ASUS FonePad med 7" skærm

MWC: ASUS FonePad med 7" skærm

Ny 7" tablet fra ASUS bliver med Intel Atom chip.

Asus har netop introduceret ASUS Fonepad med en 7 tommer skærm. Den nye store tablet, som også kan benyttes som telefon, bliver med en Atom Z2420 processor fra chipgiganten Intel.

Styresystemer er Android 4.1 og skærmen er af IPS typen, der giver flotte og klare farver, selvom man kigger på skærmen fra en skæv vinkel. Opløsningen er 1280x800 pixels.

Batteritiden er opgivet til omkring 9 timers brug, hvis man afspiller Full-HD video, som skal skaleres til skærmens opløsning.

På forsiden er der et 1,2 megapixels kamera, og på bagsiden et 3 megapixels kamera med autofokus.

Selve designet er domineret af de rå metallook på bagsiden, som unægteligt leder tankerne hen på en iPad Mini. Og bagsiden må være vigtigt, når ASUS har udsendt hele fem billleder af bagsiden og kun to billed af forsiden i selskabets pressemeddelselse.

ASUS FonePad har indbygget 3G med HSPA+ og der er også mulighed for at foretage telefonopkald via de indbyggede mikrofoner med støjdæmpning.

FonPad kan leveres i to versioner med henholdsvis 8 og 16 GB lagerplads. Der er SD kortlæser, så man selv kan udvide lagerpladsen med op til 32 GB.

ASUS FonePad bliver endvidere leveret med en række ASUS produktivitets-applikationer, som gør det let at multitaske, skrive noter og redigere Microsoft Office dokumenter. Med i pakken er også 5 GB lagerplads "i skyen", så man kan gemme dokumenter på internettet.

ASUS FonePad kommer på markedet i marts måned og prisen starter på €219 8 GB modellen. Prisen på 16 GB modellen er ikke offentliggjort endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Emil Madsen 30-07-2013 16:58:18

Jeg er lige kommet hjem fra ferie, og jeg må sige, at det er helt fantastisk at have Asus Fonepad med sig. Der er simpelthen ikke noget at sætte en finger på. Den fungerer, som den skal, og der er rigtig mange fordele at nævne omkring Asus Fonepad. Her vil jeg blot nævne nogle få, som jeg har bidt ekstra mærke i i forbindelse med min ferie:
- Asus Fonepad udgør en formidabel erstatning for GPS'er, når man drager på storbyferie. Skærmen har en god, stor størrelse (hvilket de fleste GPS'er ikke har), og det gør, at det er nemmere at orientere sig i byen, fordi man kan se mere af den på én gang - eller man kan zoome ekstra meget ind, der hvor man er, hvis behovet er for det.
- Asus Fonepad er udstyret med en skærm i en helt eminent størrelse: Den er hverken for stor eller for lille. Størrelsen gør, at det let og enkelt at tage Fonepad med sig overalt. Skærmen er ikke for lille - og heller ikke for stor: Den er simpelthen lige tilpas. Både til film, tv, navigation, spil og meget, meget andet.
- Asus Fonepad har en batteritid, der er til at leve med. Ved minimalt brug (under 30 min. dagligt), kan Fonepad holde strøm i op til 8 dage. Dog skal den oplades hver dag, hvis man vælger at bruge den som GPS hele dagen lang - og det er jo forståeligt nok!
- Der er masser af lys at trække ud af Asus Fonepad. Den er nemlig udstyret med en outdoor funktion, der gør, at skærmens lys bliver endnu kraftigere, så det er til at se, hvad man laver, når solen skinner.

Hvis du står og mangler en smart lille tablet, som fungerer upåklageligt, så vil jeg klart anbefale dig Asus Fonepad!

0 0
knudknud3 26-02-2013 10:56:55

Prisen er fed (positiv fed), funktionerne passer mig udmærket, kanterne er dog for fede (negativ fed).
Må nok hellere vente på Note3, men den bliver nok for dyr.

0 0
25-02-2013 20:47:15

Men nu er det jo ikke den første tablet fra asus i rå metal.... Alle behøves jo ikke at kopier Apple selvom I gerne vil have det......

0 0
Peter Frederiksen 25-02-2013 23:25:50

Og i går så jeg en mand med et firkantet ur og kunne jeg unægteligt lede tankerne hen på Iwatch...

Når jeg beundre på min Bosch designer Stål vandkoger, kan jeg unægteligt lede tankerne hen på Iphone 4.

Når jeg ser på mit gamle Philips TV fra 2008, kan jeg unægteligt lede tankerne hen på en forvokset Ipad på 37".

da jeg så et æble i et supermarkedet kunne jeg unægteligt lede tankerne hen på Apple.

Og hver gang jeg tænker Apple sker dette
http://goo.gl/S2RR

0 0
Om brug af cookies