Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MWC: Ny hårdfør Caterpillar mobil

MWC: Ny hårdfør Caterpillar mobil

Interessen for hårdføre mobiltelefoner har været stigende, men nu kommer noget nær den ultimative håndværkertelefon.

Bullit Mobile har lavet indmaden til den nye Cat B15 smartphone, der har en skal designet af Caterpillar, der også ligger logo til den nye telefon.

Lad os bare sige det med det samme: designet er meget robust at se på, og måske endda lidt for meget.

Kassen er opbygget i aluminium og gummi, og kan modstå et fald på 1,8 meter og tåle at ligge under en meter vand, i op ti 30 minutter.

Cat B15 kører Android version 4.1 Jelly Bean, har 1GHz Cortex A9 processor, 512MB RAM, 5 megapixel kamera og en 4 tommer skærm, der kan betjenes med våde fingre.

Vi tror meget på, at Cat-telefoner vil drive væksten og øge populariteten for det underservicerede, globale marked for hårdføre apparater, og vores ambition er at være nummer 1 på globalt plan inden 2015, når det gælder hårdføre telefoner” siger Dave Floyd, Director of Technology hos Bullitt Mobile Ltd.

Cat B15 vil være i detailhandlen fra marts 2013 – Den danske pris er endnu ikke kendt, men enheden får en vejledende europæisk pris på 329 Euro.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael Mølbach 21-03-2015 12:04:26

Robert...
Har en CAT B15Q på arbejdet, og du siger måske at hardwaren er for gammel... Men hvad skal du bruge nyere hardware i den til?
Den er lynene hurtig, kan en del ting som andre android mobiler IKKE kan. Denne mobil er "SUPERMOBILEN" til den krævende håndværker.
Min (arbejdsmobil) har bestået testen 110%... Tabt den ned af stentrapper fra 2. sal flere gange uden en skramme. Den er pt. den mest stabile mobil jeg har haft, og jeg har haft de første 100 mobiler gennem tiderne.
5* ud af 6 mulige (Den sidste * mangler grundet den kun 512MB rom)

0 0
Robert 27-02-2013 09:45:54

Hvorfor er det man ikke bare kan smide en tand bedre indmad i, end noget der ligner en model fra 2010? Det der bliver ikke nogen værdig Jelly Bean oplevelse - heller ikke for en håndværker.

1 1
Om brug af cookies