Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mystisk bil skubber til nye Apple-rygter

Mystisk bil skubber til nye Apple-rygter

En Dodge med science fiction-ekstraudstyr peger på nye Apple-produkter til bybilledet.

I San Fransiscos bugtområde, er flere nysgerrige observatører forundret over en cirkulerende familievogn påført et mystisk aggregat.

Den ellers uskyldigt udseende familievogn, er blevet spottet flere steder med hvad der ligner et arsenal af kameraer - et apparat som drager paralleller til Googles famøse Street View biler som siden 2007 har indsamlet fotos i bilperspektiv af verdens by og landområder.

Hvor Googles Street View biler har en kameraklynge på 15 kameraer monteret på en mast, er det utraditionelle køretøj ekviperet med 12 kameraer fordelt på hvert hjørne af taget.

Læs også: Optræk til ny front i taxa-krig

I modsætning til Googles biler bærer det mystiske køretøj intet logo, men CBS-partneren KPIX, rapporterer at bilen er leaset af Apple.

Apple-ejerskabet knytter naturligvis rygter omkring hvad bilens formål er. Er Apple ved at udvikle en konkurrent til Googles Street View eller Bing StreetSide?

Teknologi-eksperten Rob Enderle udtaler til KPIX at han tvivler på kameraerne benyttes til kortlægning. Han fastslår at der rettere er tale om en prototype til en selvkørende bil.

Apple har dog ikke licens til at anvende selvkørende biler i området, en begrænsning som Rob Enderle mener Apple nemt kan omgå, ved at alliere sig med partnere med godkendte licenser.

Apple har ikke ønsket at kommentere sagen til KPIX. Du kan se hele indslaget her

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 04-02-2015 13:05:25

det kan da ikke undre nogen at appel IKKE vil komentere sagen

2 3
Kim Jensen 04-02-2015 12:38:37

Apple er og bliver copycat.. som også Steve indrømmede i hans biografi.

3 6

Om brug af cookies